Lancôme har förkroppsligat fransk elegans och femininitet i mer än 80 år, där rosen, varumärkets symbol, undertecknar och pryder alla doftande skapelser.

Armand Petitjean, visionär av Rue Saint-Honoré och skapare av Lancôme

Armand Petitjean arbetade i nära samarbete med François Coty som fick smeknamnet ”Napoleon of the luxe parfumery of the 20th century”. Vid den sistnämndens död bestämde sig Petitjean för att motverka de stora amerikanska parfymhusen för att skapa sin egen etikett. Han lämnade därför Coty för att skapa sitt företag med ett redan etablerat team bestående av bröderna Ornano, marknadsföringsspecialisterna, flaskdesignern Georges Delhomme och kemisten Pierre Vélon.

År 1935 öppnade Lancosme-huset, vars namn framkallar ett slott i centrala Frankrike. Men stavningen, även om den är väldigt fransk som Armand Petitjean vill ha, kommer snabbt att förvandlas till Lancôme av lätthet och av en önskan att sticka ut ”åh” hur elegant! Några månader efter öppnandet står Lancôme-huset redan i spetsen för 5 originella och överdådiga parfymerade skapelser som presenterades vid den universella utställningen 1935 under namnen Tropiques, Tendres Nuits, Kypre, Bocages och Conquête. Sedan 1936 skapade det fantastiska och begåvade Lancôme-teamet en innovativ och kraftfull produkt mot rynkor, Nutrix, som skulle göra varumärkets storhetstid.

De stora parfymerna och de stora namnen på Lancôme-huset

Lancôme-husets första stora framgång i parfymeri är naturligtvis den berömda ”Ô” som föddes 1969. Som ett uppfriskande vattenfall erbjuder ”Ô” en grön och blommig citrusjuice, både känslig och kraftfull, en verklig revolution för en feminin doft medan friskheten tidigare var maskulin …

Sedan 1978 erbjöd Lancôme-huset en kraftfull orientalisk elixir som hade blivit legendarisk ”Black Magic”. En magnifik blommig träig anteckning uppdateras med en fruktig touch av svarta vinbärsknopp som kommer att vara affärskvinnans favoriträtt under 80-talets framtid.

Några år senare markerar valet av Isabella Rosselini, ikon för glamour och skönhet som inkarnationen av Lancôme-huset för den vackra Trésor 1990, Lancôme-husets otroliga framgång i den mycket privata sfären av de stora husen . global. ”Utöver värdena i vårt hus, som hon representerar på ett fantastiskt sätt och som hon är kärnan i, förkroppsligar Isabella idén om fulländad skönhet som är synonymt med välbefinnande” förklarade Lancôme. Denna ganska poetiska och doftande parfym med smeknamnet ”Queen of roses” kommer att vara en av de mest emblematiska parfymerna i Lancôme-huset, helt eller nästan ägnat sig åt att skapa originella eller innovativa överenskommelser kring sin favoritros och så kära för skaparen Arnaud Petitjean.

Då kommer de glittrande och skimrande skönhetsikonerna inte att upphöra med att främja det vackra huset med enastående framgång med vackra dofter som den blommiga cocktailen ”Poème” och dess muse Juliette Binoche 1995, det pulverformiga blommiga ”Mirakel” som bärs av den sublima Uma Thurman i 2000 eller till och med den vackra orientaliska, en gång är inte vanligt, ”Hypnos” utandas av den vackra kanadensiska Daria Werbowy 2005, samma år som kommer ut (kommer att komma ut i verkligheten) ”Klimat” den gröna blommor originalet.

Lancôme är stolt över sin obestridda och obestridliga framgång i parfymer i mer än 80 år och har uppnått en av sina största framgångar 2012 med den fantastiska ”La vie est belle”, ett koncentrat av blommig och fruktig lycka till en himmel Känd musa, Julia Roberts. Det vördnadsvärda Lancôme-huset Arnaud Petitjean är närvarande i 160 länder runt om i världen och representerar 9% av världsmarknaden för parfymeri.

Detta är de mest framstående parfymerna från Lancome

Lancôme Idôle Eau de Parfum

Eau de toilette La Vie est Belle L’Eclat Eau de Toilette Lancôme

La Vie est Belle Eau de Parfum Lätt Eau de Parfum Lancôme

Eau de parfum La Vie est Belle L’Eclat Lancôme

Lancôme La Nuit Trésor Dentelle De Roses Eau de Parfum

La Vie est Belle Flowers of Happiness Eau de Parfum Lancôme

Poême Lancôme Eau de Parfum

Trésor Lancôme Eau de Parfum

Lancôme La Nuit Trésor Noël 2016 Eau de Parfum

Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum

Lancôme La Nuit Trésor Caresse Eau de Parfum

La Vie est Belle x Atelier Paulin Lancôme Eau de Parfum

Lancôme Black Magic Eau de Toilette

Eau de toilette Ô de la Lancôme Orangerie

Lancôme Trésor i Or Eau de Parfum

La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancôme Eau de Parfum

La Vie est Belle Eau de Toilette Lancôme Eau de Toilette

Lancôme Trésor in Love Eau de Parfum

Lancôme La Nuit Trésor Gold Christmas Eau de Parfum 2018

Parfym Eau de La Vie est Belle Spring Bouquet Lancôme

Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamond Eau de Parfum

Hypnôse Lancôme Parfym

La Nuit Trésor Lancôme Eau de Parfum

Miracle Lancôme Eau de Parfum

Lancôme Trésor Midnight Rose eau de parfum

Eau de toilette Ô d’Azur Lancôme

La Vie est Belle Eau de Toilette Floral Lancôme Eau de Toilette

Eau de toilette O de Lancôme Lancôme

Eau De Parfum Idole Eau De Parfum Intense Lancôme

Eau de parfum La Vie est Belle Absolu de Parfum Lancôme

Lancôme Hypnôse Eau de Toilette för män

Miracle L’Aquatonic Lancôme

Lancôme La Vie Est Belle Intensely Eau de Parfum

Lancôme La Vie est Belle en Rose Eau de Toilette

Lancôme La Vie est Belle Noël 2016 Eau de Parfum

Lancôme Miracle So Magic Eau de Parfum

Lancôme La Nuit Trésor à la Folie Eau de Parfum

La Vie est Belle Eau de Parfum av Lady Pink Lancôme

Eau de toilette La Nuit Trésor Lancôme Eau de Toilette

Parfym Eau de La Vie est Belle avec toi Lancôme

La Nuit Trésor naken Lancôme Eau de Toilette

Eau de toilette Ô Oui Lancôme