Lanvin-cat VarumÀrken

Lanvin Modern Princess Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Lanvin. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Lanvin Modern Princess Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Lanvin Modern Princess Eau de Parfum

 

 

 

OcksÄ, som för att skildra sin galna önskan om frihet, utforskade Lanvin doften av denna juice i mÄnga aspekter. Den hÀr Àr skarp och oskyldig nÀr den började innan den blev mycket mer sjÀlvklar och graciös nÀr du utforskar.

Femininernas mysterier enligt Lanvin

MÀn sÀger inte nÄgot annat, kvinnor Àr ibland vÀldigt svÄra att förstÄ! Tja, det ser ut som att Lanvin hade kul att utforska mysterierna med den senare. Modern Princess Àr lÄngt ifrÄn en alltför genial parfym. TvÀrtom Àr det doften frÄn en kvinna som inte Àr rÀdd för att erkÀnna sina handlingar, Àven de mest skamliga. Hon antar helt vem hon Àr och lever som en modern prinsessa. Som sÄdan Àr det ibland romantiskt men för det mesta avvÀpnande. Den moderna prinsessakvinnan har mer Àn ett knep i Àrmen. Hon avslöjar att hon Àr lika glamorös som hon Àr upprorisk, alltid fruktansvÀrt sensuell och vansinnigt beroendeframkallande. Det verkar inte fÄngas av mÀnniskor. Frihet Àr hans ledord. Modern Princess Àr en vÄgad och beslutsam kvinna, en slags spion som bytte sin hemliga agentskydd för en flytande klÀnning. Du kommer att förstÄ, Modern Princess Àr en doft av dualitet. Lanvin beskriver dÄ sin nya musa som «glamorös, upprorisk, formidabelt sensuell, styrd endast av hennes fria vilja och vet hur man leker med sina hemligheter och sÀkerheter.»

De mÄnga smakerna av Modern Princess

Även om denna parfym Ă€r ett koncentrat av absolut kvinnlighet utvecklades den av en man. Dessutom Ă€r det arbetet med en av de mest kĂ€nda parfymerna pĂ„ planeten: den begĂ„vade Christophe Raynaud. Sedan designade hon en sexig blommjuice som kombinerade Jasmine och Pink Lady. Modern Princess Ă€r en gourmet, blommig doft som visar sin ursprungliga oskuld i flera fruktiga smaker. Dessutom domineras dess toppnoter av nĂ€rvaron av Ă€pple och vinbĂ€r. Men efter att ha gjort munnen vatten utvecklas Modern Princess kring ett mer romantiskt hjĂ€rta och en mer antagen kvinnlighet. Den hĂ€r slĂ€pper ut en köttlig jasmin smak som Ă€r associerad med freesias elegans. LĂ„t dig dock inte luras av detta alltför Ă€nglalika utseende. Modern Princess doften tjocknar gradvis till sin topp i kontakt med vita muskler och blonda trĂ€slag. Slutligen, för Ă€nnu mer sensualitet, sublimeras Modern Princess ocksĂ„ med en sĂ€rskilt fascinerande antydan till vanilj. Dessutom har flaskan en silhuett som liknar en aftonklĂ€nning. Detta gör att vi kan skymta en rosa juice i dess genomskinlighet blandat med ordet Lanvin skrivet i rött. Satsen toppas ocksĂ„ av en metallkedja som bildar en ring pĂ„ flaskans hals.

Leave a Reply