Kenzo-cat Varumärken

L’Eau Kenzo Eau de Toilette för kvinnor Kenzo

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Kenzo. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av L’Eau Kenzo Eau de Toilette för kvinnor Kenzo. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – L’Eau Kenzo Eau de Toilette för kvinnor Kenzo

 

 

 

Och ändå översvämmar L’Eau de Kenzo lika mycket som den förför med sina gnistrande och sensuella toner, ännu senare kommer den att hitta sin maskulina dubbel för att smälta samman i en kärleksfull och magisk allians … Följ L’Eau de Kenzos universum och du! upptäck att denna dyrbara vätska är allt annat än fortfarande vatten!

L’Eau de Kenzo pour Femme eller den magiska vätskan i ett fantastiskt universum

Kenzo och hans haute couture-skapelser får oss att besöka ett västerländskt Japan eller ett asiatiskt väst med tusen färger sedan skapandet 1970 av dess första färgglada och inflytelserika modeller. Sedan 90-talet har vi haft förmånen att dra nytta av dessa hjärtutbrott tack vare Kenzo-parfymeri, som skickar oss sina vackra positiva vågor med Parfum d’été eller till och med världen är vacker.

1996 erbjuder Kenzo oss ett nytt parfymerat verk tack vare Eau de Kenzo pour Femme och dess universum mellan sammet och övernaturligt. Faktum är att Kenzo-varumärket lyckas impregnera inte bara den minsta av sina dofter utan också dess alltmer magiska och spöklika kommunikationskampanjer. Kenzo Takada ville skapa en Eau som inte var ledsen och intetsägande utan snarare en drömmande och färgstark doft: ”Vatten har inga färger. Så jag ville ha färgglatt vatten. Frukt, blommor, friskhet och glädje. »Kenzo pour l’Eau av Kenzo pour Femme.

Efter exemplet på mästarens önskemål kommer den första kampanjen runt Eau de Kenzo pour Femme att erbjuda oss en resa mellan drömmar och verkligheter där vatten klär kvinnan med sina magiska krafter samtidigt som hon vrider kvinnans huvud. Det finns ingen nytta att leta efter en mus eftersom stjärnan är vatten, helt enkelt vatten. Senare möter detta djupa och sensuella vatten sin manliga dubbla så att det bokstavligen smälter till en köttlig symbios …

«Vattnet. Lugnt och böljande. Levande, levande, full av dofter och färger. För henne uttryckte KENZO för honom två aspekter, skapade två bitar levande vatten för att innehålla dem. De är gjorda för varandra.» Kenzo for Eau av Kenzo för kvinnor och Eau de Kenzo för män.

Där lotusblomman föder L’Eau de Kenzo pour Femme

Vid födelsen var Eau de Kenzo pour Femme klädd i en mycket rundad flaska, nästan i form av en sten. Quand l’Eau de Kenzo pour Femme fut rejointe par son double l’Eau de Kenzo pour Homme, elle fusionna avec lui in a flacon carré et transparent tels «Deux blocs purs et sensuels qui s’emboîtent l’un dans l’autre à Perfektionen. »Kenzo för Kenzo Water. Den vackra lotusblomman signerad av den stora Olivier Cresp framträder nu i ett delikat glas blåaktig genomskinlighet.

L’Eau de Kenzo pour Femmes öppnar med mycket fräscha och mycket vattenmässiga toner av mynta och cattails. Mandarin och vit persika är saftiga och ömma för att välkomna hjärtat. Därefter visas blommorna i en lysande kör för att erbjuda oss sin doft och vattenfräschhet tack vare tonerna av vattenjasmin och vit nymfa (vit lotusblomma) som strössas av de jordiska och grönsakssötsakerna av lila och amaryllis. Den sällsynta Graine de Paradis, en Guinean peppar, förstärker sina söta överenskommelser mellan jord och vatten med sin kryddighet. Slutligen erbjuder blå cederträ och vassved en bädd med varma djup där vanilj och mysk täcker denna vackra vattenblomma i ett bekvämt bomullsmoln.

Eau de Kenzo pour Femme erbjuder en fräsch och sensuell väg till en kvinna på jakt efter naturliga och feminina doftande känslor. Därför är Eau de Kenzo definitivt inte ett vatten utan lättnad, utan ett hydromassagebad med tusen färger.

Leave a Reply