Kenzo-cat Varumärken

L’Eau Kenzo Eau de Toilette för män Kenzo

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Kenzo. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av L’Eau Kenzo Eau de Toilette för män Kenzo. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – L’Eau Kenzo Eau de Toilette för män Kenzo

 

 

 

Samtidigt mycket fräsch och mycket kraftfull, L’Eau de Kenzo pour Homme visar sin asiatiska originalitet bland citrusdoftar som bäst erbjuds i duo med den nu mycket berömda Eau de Kenzo pour Femme.

L’Eau de Kenzo pour Homme, en symbios med naturen, en symbios med Kenzo-kvinnan

Hur man inte «surfar» på den uppenbara framgången med Eau de Kenzo pour Femme och skapar sitt oskiljaktiga alter-ego för män? Det hade varit synd om dessa herrar inte hade varit bekant med Olivier Cresps vackra vattencitrus, L’Eau de Kenzo pour Homme.

Helt naturligt presenterades lanseringen av Eau de Kenzos herrverk för oss som ett möte med dess kvinnliga motsvarighet. Sedan 1999 presenteras Eau de Kenzo för kvinnor och Eau de Kenzo för män systematiskt tillsammans. Från och med då kommer tillkännagivandena och bilderna från Kenzos vatten vara vanliga och kommer att ge oss poesi och förtrollning vackra möten mellan man och kvinna. Patrick Guedj, regissör av Kenzos filmer i tio år, förklarar helt enkelt denna gemensamma vision: «En ny kommunikation, en ny tolkning av VATTEN, ett hypnotiskt möte, en magnetisk attraktion mellan en man och en kvinna …» Patrick Guedj för L ‘ Eau de Kenzo.

Således presenterar den senaste Kenzo Water for Men (och för kvinnor) kampanjen en fantastisk film där de två muserna Alejandra Alonso och Clément Chabernaud möts för första gången. Baserat på den maximala attraktionen mellan två varelser och två aromer, öppnar de två karaktärerna vattnet på väg att mötas. Hela universum är helt tillägnad dem och även den lilla guldfisken, från de första leveranserna av Eau de Kenzo pour Femme, motstår de inte!

Eau de Kenzo pour Homme vibrerar med fräscha asiatiska dofter

Förpackningen av Eau de Kenzo pour Homme har aldrig slutat komma närmare, som reklamkampanjer, till dess kvinnliga motsvarighet. Som ett resultat är Eau de Kenzo pour Homme-flaskan idag utformad som ett massivt block av kompositglas med det enda målet att kunna passa perfekt med Eau de Kenzo för kvinnor. Å andra sidan skiljer sig flaskans förpackning från den kvinnliga näckrosblomman genom att erbjuda ett lugnt och lugnt vatten.

Eau de Kenzo pour Homme erbjuder en fräsch och explosiv start bestående av kryddiga toner av lime och yuzu, den lilla japanska citronen. Sedan dyker vi in ​​i hjärtat och gläds åt de kraftfulla, växtbaserade tonerna från Ho Leaf, ett rosenträ. Slutligen ger lotusbladet oss sin lugn och visdom utan att glömma kryddan hos svartpeppar och den aromatiska kraften hos frusen mynta. Denna förhöjda nyans hittar sin fridfulla säng i ett vatten som erbjuder sensuella djup av cederträ och vita muskler.

”Aromer av trä, frukt, löv. KENZO tar detta färgglada vatten för ett sensuellt möte med huden. »Kenzo pour L’Eau av Kenzo pour Homme.

Leave a Reply