Nina Ricci-cat VarumÀrken

Les Gourmandises de Luna Nina Ricci Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Nina Ricci. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Les Gourmandises de Luna Nina Ricci Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Les Gourmandises de Luna Nina Ricci Eau de Toilette

 

 

 

FrÄn och med dÄ uppfattades dessa tvÄ dofter som en slags kikare, var och en med sin egen karaktÀr. Det verkar dock som om den senare har omformulerats i tvÄ versioner Ànnu sötare Àn tidigare. De nya dofterna frÄn Nina Ricci heter nu Les Gourmandises de Nina et de Luna. Vad sÀgs om att upptÀcka den blÄaktiga versionen av denna nya doftduo mer detaljerat?

Nina Ricci satsar allt för frosseri

Les Gourmandises de Luna Àr en mycket aptitretande doft. Men det söta utseendet gör det inte för barnsligt eller för feminint. Les Gourmandises de Luna Àr i sjÀlva verket doften av en kvinna som tar ansvar för sig sjÀlv och spelar tydligt med sin förföriska sida. Dessutom Àr det en essens som inte gÄr obemÀrkt förbi. Den hÀr har mÄnga likheter med Luna och Äterfinner sÀrskilt dess karamellsmak sÄvÀl som sandeltrÀ. Dessa tvÄ ingredienser finns hÀr i kölvattnet av denna parfym och flyter bakom den med en sÀrskilt girig och mycket beroendeframkallande smak. Detta motverkas dock av en skarp, frÀsch och fruktig start. Les Gourmandises de Luna tar fart med en bitter grapefruktandedrÀkt Ätföljt av det saftiga utseendet pÄ pÀron. Hennes kvinnlighet skiner under tiden genom hennes hjÀrta. Faktum Àr att Les Gourmandises de Luna lyfter fram en av de mest kÀnda rÄvarorna i parfymer för kvinnor: pion. Denna vÀxt ger mer elegans till denna parfym hÀr. Det Ätföljs av kokosmjölk. SÄledes ger denna blandning en kÀnsla av mjukhet som krÀver smek. Les Gourmandises de Luna Àr en tröstande doft, öm och förförisk samtidigt.

Den nya bilden av Des Gourmandises de Luna

En parfym, hur bra den Ă€n Ă€r, skulle dock vara ingenting utan en flaska pĂ„ höjden av dess sammansĂ€ttning. Som alltid Ă€r Les Gourmandises de Luna inbĂ€ddat i Nina Ricci ikoniska Ă€ppleformade fodral. Det mĂ„ste sĂ€gas att mellan varumĂ€rket och denna förbjudna frukt finns en lĂ„ng kĂ€rlekshistoria. Äpplet gjorde ocksĂ„ sitt utseende hos Nina Ricci 1952 med Fille d’Eve-doften. Flaskan med detta hade sedan utvecklats av Lalique-huset. SĂ„ledes presenteras Les Gourmandises de Luna i en slags modern tolkning av denna behĂ„llare. Les Gourmandises de Luna Ă€r helt tonad i blĂ„tt och ger ett intryck av renhet och lugn. MĂ„nga smĂ„ fĂ€rgade bollar pryder toppen av ditt Ă€pple. Dessutom pryder en turkos lĂ€dersnöre hennes nacke. Slutligen Ă€r uppsĂ€ttningen avslutad med en silverstam och lĂ€mnar som en sprutcabochon. Bilden av Des Gourmandises de Luna verkar komma rakt ut ur en saga.

Leave a Reply