Prada-cat VarumÀrken

Les Infusions de Prada Orange Blossom Prada Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Prada. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Les Infusions de Prada Orange Blossom Prada Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Les Infusions de Prada Orange Blossom Prada Eau de Toilette

 

 

 

År 2009, tvĂ„ Ă„r efter det första arbetet, viskade Infusion de Fleur d’Oranger vackra frĂ€scha och lĂ€ckra medelhavsdoftar i nĂ€san till de privilegierade fĂ„ kunderna i denna i princip begrĂ€nsade upplaga.

Apelsinblominfusion eller den tysta smekningen av hesperidisk vördnad

Även om Infusions EphĂ©mĂšres de Prada idag utgör en magnifik samling med sju dofter som Ă€r tillgĂ€ngliga för alla, sĂ„ var det inte alltid fallet. Prada erbjöd faktiskt först sin nu berömda Infusion d’Iris och sedan Infusion de Fleur d’Oranger i begrĂ€nsade upplagor och med liten eller ingen reklamkampanj.

Att begreppsmĂ€ssigt slĂ€ppa en parfym, oavsett vad det Ă€r, utan kommunikation verkar helt sjĂ€lvmord. Det skulle glömma geni designern Miuccia Prada och hennes exceptionella nĂ€sa Daniela Andrier! Genom att göra de tvĂ„ första nischparfymerna frĂ„n Prada Infusions, parfymer som upphöjer skönhet och exceptionella rĂ„varor, skapade de helt enkelt 
 en skatt!

«Hemligheten med dessa kompositioner [Les Infusions de Prada], som Ă€ndĂ„ bĂ€r namnen pĂ„ ingredienserna, det handlar inte sĂ„ mycket om vad de luktar utan om hur de luktar. IstĂ€llet för att yla som de flesta juicer idag viskar de, ”sĂ€ger en lojal infusionist till Le Figaro Madame-journalister.

SÄ för denna orange infusion kommer det inte att finnas nÄgon annonskampanj, inga iögonfallande bilder, bara den underbara retroflaskan. Skatten Àr vÀl inne!

En solig smak av Italien tillförd av Pradas gnistrande gourmetinfusion de Fleur d’Oranger

Hur mĂ€rker man inte den retrojuvel som erbjuds av designen av Orange Blossom Infusion-flaskan? Som en dyrbar apoteksflaska Ă€r den överdĂ„dig och fyrkantig, nyligen utsmyckad med metallplattan i hans skapelse ”Prada. Milano. Dal 1913 «. Som en Ă„tergĂ„ng till storhetstiden tvekar inte Orange Blossom Infusion att presentera de berömda ingredienserna i dess komposition pĂ„ etiketten.

Daniela Andrier, kĂ€r i sina favorit citrusfrukter, erbjuder en blĂ€ndande start pĂ„ Infusion de Fleur d’Oranger tack vare anteckningar av mandarin i kombination med den överdĂ„diga och exotiska neroli blomman i Tunisien. DĂ„ belyses hjĂ€rtat med indisk sambac-jasmin och apelsintrĂ€det av apelsintrĂ€det för att bĂ€ttre lĂ„ta sig invaderas av den indiska tuberosens blommiga mysterier. Djupet smĂ€lter i tvĂ„liga toner som kommer att dammas av glĂ€dje, som ett barns delikatess som kan njutas oĂ€ndligt.

Sol- och lysande, Orange Blossom Infusion utstrÄlar den vÄgiga och retro-kunskapen frÄn Miuccia Prada och Daniela Andrier-tandem. En dyrbar sommarelixir, apelsinblomningsinfusionen erbjuds som en delikatess och kan avnjutas pÄ nÀsan som en fantastisk skörd!

Leave a Reply