Nina Ricci-cat VarumÀrken

L’Extase Nina Ricci Parfym

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Nina Ricci. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av L’Extase Nina Ricci Parfym. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – L’Extase Nina Ricci Parfym

 

 

 

Dessutom Ă€r det just detta vĂ€lbefinnande som Nina Ricci ville lyfta fram i sin senaste doft som heter L’Extase. Som namnet antyder Ă€r det ett koncentrat av sensualitet laddat med kvinnlighet. Varna, det kan lika gĂ€rna ta dig till sjunde himlen!

Befrielsen av kvinnliga begÀr enligt Nina Ricci

Nina Ricci fördjupar oss mestadels i ett mycket feminint men poetiskt universum. Dessutom Ă€ndrar den hĂ€r gĂ„ngen registret för att ta oss till en virvelvind av erotik. Nina Ricci stöder nu kvinnor i deras utveckling och uppmuntrar dem att ge sina önskningar fria tyglar. Det fungerar alltsĂ„ som en vĂ€lvillig kvinnlig röst som inspirerar varje person att avslöja sig som de verkligen Ă€r. Ecstasy Ă€r en ode till kvinnlighet utrustad med en djup sensualitet. Men tro inte att hans provokation Ă€r arrogant. Det Ă€r dock fortfarande mycket poetiskt och förfinat. Nina Ricci avslöjar en naken kvinna för oss, tĂ€nder hennes kropp och ger fria tyglar till hennes mest hemliga önskningar. L’Extase’s femininitet Ă€r hĂ€r genomsyrad av en djup erotik. Kvinnan blir Ă€nnu mer glödande, fri och beslutsam. Ecstasy Ă€r en juice som verkar som en riktig andra hud, som följer en kvinnlig kropps mjuka kurvor, smeker den och fĂ„r fantasin att resa till en annan plats som inte kan vara mer köttlig.

L’Extases intensiva sensualitet

Ecstasy Ă€r en doftande framkallning av kvinnlig begĂ€r. I verkligheten Ă€r det ett portrĂ€tt av kvinnan sett frĂ„n hennes mest köttsliga vinkel. För att skapa denna doft vĂ€nde sig Nina Ricci till parfymern Francis Kurkdjian, en nĂ€sa som redan har samarbetat med varumĂ€rket vid flera tillfĂ€llen. Den hĂ€r valde att avslöja för oss tvĂ„ huvudackord, kraftfulla och mystiska. Den första Ă€r byggd kring en blommig bukett gjord med vita kronblad. Den hĂ€r samlar naturliga rosor med rosa bĂ€r. Helheten Ă€r dĂ„ sĂ€rskilt vĂ€llustig och lika mjuk som en satin-smek. L’Extase utvecklas dock mot större djup och mysterium. Det blir mer grumligt och grumligt med siamesisk bensin, Virginia ceder, bĂ€rnsten och mysk. Ecstasy förbĂ€ttras ocksĂ„ av en elegant flaska. Den hĂ€r Ă€r vĂ€ldigt elegant och feminin. Det visar en mycket parisisk charm samtidigt som man klĂ€r sig pĂ„ en mystisk kristallklĂ€nning designad i en mörk lila nyans. Sedan kontrasterar ensemblet med guldfinish och ett delikat svart satinband. Ecstasy blir lika fĂ€ngslande i form av design som nĂ€r det gĂ€ller doft.

Leave a Reply