Guerlain-cat Varumärken

L’Homme Idéal Cool Guerlain Eau de Toilette

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Guerlain. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av L’Homme Idéal Cool Guerlain Eau de Toilette. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – L’Homme Idéal Cool Guerlain Eau de Toilette

 

 

 

Således erbjuder de oss samlingar som berikas år efter år. L’Homme Idéal de Guerlain gjorde sitt utseende 2014. I sin tur har det blivit L’Homme Idéal Cologne, L’Homme Idéal Eau de Parfum, L’Homme Idéal Sport och till och med L’Homme Idéal Intense. Den här gången ger det oss en ny aspekt av dess personlighet, blir mer elastisk, uppfriskande och vegetabilisk. Fokusera på L’Homme Idéal Cool, 2019-upplagan av Guerlain.

L’Homme Idéal Cool, parfym för en perfekt man

L’Homme Idéal Cool är en parfym som utvecklas i tre på varandra följande steg, inspirerad av den definition som vanligtvis används av kvinnor för att utse den ideala mannen. Du måste vara enhälligt «smart, stilig och stark.» Med en hälsosam dos av andra klass och retande har Guerlain utvecklat en livlig, sensuell och viril doft. Dessutom berikas L’Homme Idéal Cool med en ny, mer aromatisk, uppfriskande och vegetabilisk andedräkt, vilket gör den till ett perfekt komplement för varma sommardagar. Slutligen, kom ihåg att denna nya doft framkallar Eau de Cologne från förr mer än någonsin. Men det är, även idag, en doft som särskilt lockar män. För bara några decennier sedan var den senare bara parfymerad med denna typ av bensin. De kritiserades helt enkelt för sin bristande ihärdighet genom timmarna. L’Homme Idéal Cool har nu stöd av Guerlain-expertis och bevarar Eaux de Colognes färskhet samtidigt som den visar orörd seghet i timmar i rad.

L’Homme Idéal Cool, en vegetabilisk doft i alla sinnen

L’Homme Idéal Cool presenteras i en flaska som liknar sin föregångare. Kvadratisk form, den vilar på en solid bas och visar en imponerande form. Den gamla bärnstensfärgen har å andra sidan helt försvunnit. Nu dominerar en klar och ljust grön. Uppenbarligen upprepar det den nya L’Homme Idéal Cool doften. Dessutom har grönt också en mycket positiv konnotation över hela världen. Synonymt med återfödelse och hopp, det räcker att väcka all naturens prakt. Här är det associerat med en antracitgrå, modern och urban, närvarande i L’Homme Idéal Cool-kepsen.

L’Homme Idéal Cool börjar med en touch av citrus, dominerad av närvaron av bergamott och apelsin. För ökad livlighet och friskhet har mynta också lagts till i de bästa tonerna. Så hjärtat av L’Homme Idéal Cool kretsar kring kollektionens stjärningrediens: mandel. Kylare än vanligt, här är det associerat med vattennoter medan det lyser upp med neroli. Så småningom hävdar L’Homme Idéal Cool sin manlighet. Avsluta med en träig duo av vetiver och patchouli.

Leave a Reply