Prada-cat VarumÀrken

L’Homme Prada Intense Prada Eau de Parfum

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Prada. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av L’Homme Prada Intense Prada Eau de Parfum. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – L’Homme Prada Intense Prada Eau de Parfum

 

 

 

I denna kontinuitet har Prada beslutat den hĂ€r gĂ„ngen att avvisa sina tvĂ„ tidigare avsnitt i mer lĂ„ngvariga versioner. Fokusera pĂ„ L’Homme Prada Eau de Parfum Intense.

Den kontrasterande uppfattningen om kön enligt Prada

Genom att besluta att presentera L’Homme Prada Eau de Parfum Intense och dess feminina motsvarighet samtidigt har Prada-huset valt att leka med genrenas komplexitet och komplementaritet. För Prada Ă€r man och kvinna inte separata enheter. De Ă€r kompletterande och nĂ€stan utbytbara. I Miuccia Pradas ögon Ă€r det viktigt att undvika klichĂ©er och inte skĂ€mma bort manlighetens överdrift. För henne finns det faktiskt sĂ„ mĂ„nga olika manliga karaktĂ€rer som det finns mĂ€n pĂ„ denna jord. DĂ€rför Ă€r det just denna mĂ„ngfald som han har försökt integrera i receptet för L’Homme Prada Eau de Parfum Intense. Resultatet Ă€r en mĂ„ngfacetterad juice, alla gjorda med noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet.

Det nya utseendet för L’Homme Prada Eau de Parfum Intense

PĂ„ flaskans sida anvĂ€nder L’Homme Prada Eau de Parfum Intense mĂ„nga av Prada-huskoderna och liknar mycket sin föregĂ„ngare, L’Homme Prada. BehĂ„llaren visar tvĂ„ delar samlade i ett enda block. Framsidan av L’Homme Prada Eau de Parfum Intense brukade vara vĂ€ldigt tydlig. FrĂ„n och med nu Ă€r den helt svartlackerad. Detta visar en plan yta som bara Ă€r utsmyckad med namnet Prada i lĂ€ttnad. Baksidan pĂ„ L’Homme Prada Eau de Parfum Intense Ă€r under tiden mer rundad. Det Ă€r ocksĂ„ helt tĂ€ckt i svart. DĂ€rför ökar denna mörka och mystiska ogenomskinlighet bara helhetens maskulinitet. Allt Ă€r bestĂ€mt elegant, djupt rotat i Pradas vĂ€rld.

L’Homme Prada Eau de Parfum Intense Ă€r en varm andedrĂ€kt

FrĂ„n och med dĂ„ Ă„terstĂ„r det bara att hoppas att receptet för denna parfym kommer att uppfylla alla sina löften. Tja, det verkar som om detta Ă€r en klok insats för Prada-huset! HĂ€r smakar L’Homme Prada Eau de Parfum Intense ganska lik L’Homme Prada. Irisens eleganta och pulverformiga smak sticker ut, en blomma som sĂ€rskilt uppskattas av Prada-huset och exklusivt reserverad för fint parfymeri. I sjĂ€lva verket Ă€r irisen idag en av de dyraste blommorna i hela parfymers palett. HĂ€r Ă„tföljs den av den kraftfulla och komplexa karaktĂ€ren av patchouli. Detta ger ett jordnĂ€rt, trĂ€aktigt och kamferiskt andetag. Den mjukas av tonka bönans rundhet, liksom den bĂ€rnstensfĂ€rgade vĂ€rmen. Resultatet Ă€r en mycket balanserad, köttlig och viril juice.

Leave a Reply