VarumÀrken Yves Saint Laurent-cat

L’Homme YSL Yves Saint Laurent Eau de Toilette

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Yves Saint Laurent. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av L’Homme YSL Yves Saint Laurent Eau de Toilette. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – L’Homme YSL Yves Saint Laurent Eau de Toilette

 

 

 

L’Homme Ă€r en parfym som sys av flera personligheter och dĂ€rför kan förföra ett sĂ€rskilt brett utbud av kvinnor. Fokusera pĂ„ denna juice som har blivit en bas i parfymer för mĂ€n.

Den sjÀlvsÀkra maskuliniteten hos Yves Saint-Laurent

Om Yves Saint-Laurent hade vant oss vid mer nykterliga parfymer för mĂ€n, förkroppsar L’Homme Ă„ andra sidan extraordinĂ€r styrka och virilitet. Denna juice Ă€r gjord av karisma, vĂ„g och sensualitet. Han skildrar bilden av en mycket pĂ„stĂ„elig men inte mindre komplex personlighet. Dessutom Ă€r hans ultra maskulinitet förknippad med ojĂ€mförlig förfining. I den meningen passar L’Homme av Yves Saint-Laurent perfekt med den bild vi har av mĂ€rkets garderob. Det symboliserar det unika uttrycket för samtida maskulinitet och fördjupar oss i ett universum halvvĂ€gs mellan autentisk lyx och den mest industriella moderniteten. Hans karisma verkar dĂ„ helt naturlig och den nya mannen Yves Saint-Laurent verkar ha mĂ„nga tillgĂ„ngar för att förföra kvinnor. Samtidigt Ă€r han vĂ€ldigt sjĂ€lvsĂ€ker, samtidigt som han visar ren kĂ€nslighet. Med andra ord Ă€r han en slags Ă€ventyrare med ett ömt hjĂ€rta, det ultimata receptet för att dumpa det rĂ€ttvisa könet! Yves Saint-Laurents maskulinitet Ă€r tack vare honom helt ohĂ€mmad och samtida, sensuell och sĂ€rskilt magnetisk.

L’Hommes aromatiska och vedartade doft

Fyra parfymerar har samarbetat för att skapa doften L’Homme av Yves Saint-Laurent. Detta Ă€r arbetet av Anne Flipo, BĂ©atrice Piquet, Dominique Ropion och Pierre Wargnye. Tillsammans tog de tillbaka den ikoniska doften av den manliga ormbunken och lade till en trĂ€aktig nyans. SĂ„ledes öppnar L’Homme med den blĂ€ndande fĂ€rskheten hos citron och bergamott. Denna explosiva duo ger oövertrĂ€ffad dynamik till anvĂ€ndaren. Dessutom förstĂ€rks allt genom den lite kryddiga nĂ€rvaron av ingefĂ€ra, en ingrediens som ocksĂ„ Ă€r kĂ€nd för sin afrodisiakum. De violetta bladen ger Ă„ sin sida en mer vegetabilisk och dammig sida medan basilikumblomman förstĂ€rker sitt aromatiska utseende. Vitpeppar hjĂ€lper till att krydda den igen. Slutligen slutar L’Homme med en mycket trĂ€ig blandning av sandeltrĂ€, Virginia ceder och haitisk vetiver. Sammantaget Ă€r det en mycket varm och mycket beroendeframkallande doft. Detta finns i en mycket ren glasflaska. Emellertid förstĂ€rks dess nykterhet med ett stort Ă„ttkantigt metalllock. Detta har ett liknande utseende som en bult och övertrĂ€ffar en helt transparent bas och korsas av en ogenomskinlig svart stav. Allt detta symboliserar perfekt Yves Saint-Laurent-husets lyx och djĂ€rva egenskap.

Leave a Reply