Cacharel-cat VarumÀrken

Love Love Love Festival Cacharel Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Cacharel. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Love Love Love Festival Cacharel Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Love Love Love Festival Cacharel Eau de Toilette

 

 

 

Amor Amor Ă€r mer Ă€n bara en doft. Det Ă€r ett koncentrat av kĂ€rlek som har gjort kvinnor galna i 17 Ă„r. Dessutom, för att hĂ„lla legenden vid liv, tvekar inte Cacharel att uppfinna sin essens sĂ€song efter sĂ€song, vilket ger upphov till alla typer av utgĂ„vor som Sunshine, Tentation, Sunrise, Delight, Forbidden Kiss, L’Eau Flamingo eller Electric. Kiss, för att nĂ€mna nĂ„gra. Sedan 2005 har Amor Amor till och med uppfunnit sig sjĂ€lv varje sommar i ett annat sötvatten, som alla har gemensamt att de berĂ€ttar om kĂ€rlek. SĂ„, lĂ„t oss titta nĂ€rmare pĂ„ vad som vĂ€ntar oss 2020. Cacharels nykomling heter Amor Amor Love Festival.

Love Love Love Festival, en eldkyss pÄ en sommarfest

LĂ„t oss först börja med att sĂ€tta scenen för denna nya parfym 
 HĂ€r har Cacharel beslutat att fördjupa oss i hjĂ€rtat av en av sommarens mest emblematiska fester: en fest. Oavsett stil, oavsett om det Ă€r elektronisk musik, reggae eller poprock, har festivaler förmĂ„gan att förena folkmassor, elektrifiera hjĂ€rtan och föra mĂ€nniskor samman. Flaskan med Amor Amor Love Festival svĂ€ngdes mitt i mĂ€ngden, som ett riktigt koncentrat av kĂ€rlek och energi. Det verkar «fĂ„nga upp en kyss i hjĂ€rtat av en sommarfestival.» NĂ€r allt kommer omkring, vilken bĂ€ttre plats Ă€n detta för att uppmuntra tillnĂ€rmning. Har du nĂ„gonsin kĂ€nt att kĂ€nslor som strömmar genom kroppen nĂ€r de första noterna översvĂ€mmer atmosfĂ€ren och publiken lyser upp med samma impuls? SĂ„dan Ă€r explosiviteten som Ă„teruppstĂ„r frĂ„n denna vĂ€sen.

Amor Amor Love Festival, ett glittrande Coca-Cola-avtal i en elektrisk flaska

Amor Amor Love Festival presenteras i en flaska identiskt med sina föregÄngare. Flaskan bildar en rundad och generös glasklocka, toppad av en sprutlock av metall, i form av en spiral. Dess röda glas har ersatts med en mer elektrisk rosa och blÄ lutning. Neonljusen pÄ festivalens scener har tagit över dess vÀggar, medan en geometrisk ros dansar ocksÄ pÄ framsidan.
NÀr det gÀller aromen, utvecklar Amor Amor Love Festival först sin fÀrska doft i en grapefrukt och svarta vinbÀr. DÄ dyker en glittrande och ovÀntad doft upp: Coca-Colas. Hennes giriga och euforiska andetag bÀrs sedan av ett blommigt hjÀrta av jasmin, rosen och dalens lilja. I denna mening skulle denna parfym bli nÀstan ganska elastisk. Mysket Äterspeglar Àntligen animaliteten hos dem som bÀr denna doft. Amor Amor Love Festival avslutas med en mer karismatisk och trÀig touch av ceder, medan vanilj flyter en mjuk och exotisk sötma i denna doft.

Leave a Reply