Cacharel-cat VarumÀrken

Love Love Tentation Cacharel Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Cacharel. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Love Love Tentation Cacharel Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Love Love Tentation Cacharel Eau de Parfum

 

 

 

Amor Amor Temptation och hennes lila klĂ€nning kommer att gĂ„ Ă€nnu lĂ€ngre och kommer att vara helt oemotstĂ„ndlig tack vare dess kĂ€nsliga men sensuella, kryddiga och förtrollande essenser 
 En sann kĂ€rleksdryck!

Love Love Temptation eller löftet om ett torrt och lysande möte

KÀrlek och ömhet har varit ledordet för Maison Cacharel sedan dess början i parfymeri 1978 med Anaïs Anaïs. FrÄn denna första parfym etablerade sig huset och erbjöd snabbt unga kvinnor ömma, blommiga dofter som erbjöd dem bÄde sin ungdoms romantik och sensualiteten i deras framvÀxande kvinnlighet.

Varje parfym i Cacharel-huset berÀttar om oss en kÀrlekshistoria, för Amor Amor (lanserades 2003) Àr det en passionerad kÀrlek, en eldröd kÀrlek. Och Amor Amor Tentation, en av dess lysande variationer (slÀpptes 2008) kommer inte att sÀga nÄgot annat, tvÀrtom, hon Àr mer sensuell Àn nÄgonsin med sin lila klÀnning för att definitivt förföra hennes drömman utan nÄgon möjlig tvetydighet.

För Amor Amor Tentation passerade parfymerna Dominique Ropion och Laurent BruyÚre ficklampan till Honorine Blanc men parfymören försökte inte Àndra de tvÄ mÀnnens kÀrleksdryck, hon förstorade den sÀrskilt för att göra den Ànnu mer frestande. Satsa framgÄngsrikt! SÀrskilt eftersom kommunikationskampanjen för Amor Amor Tentation, alla klÀdd i lila, Àr mer eldig Àn nÄgonsin, vilket utan tvekan kommer att gissa det starkt afrodisiÀra innehÄllet i denna flaska Amor Amor Tentation.

NÀr frestelsen blir solig och kryddig, möter Amor Amor-kvinnan Amor Amor Tentation

För Amor Amor Tentation har Amor Amor-flaskan tappat sin röda passion för ett Ànnu djupare och mer mystiskt rökt ametistglas, som en magisk talisman, som naturligtvis oundvikligen lockar lust!

“HĂ„ll den dyrbara talismanen i dina hĂ€nder och 
 med en droppe parfym, slĂ€pp dess kraft SEDUKTION: en explosion av sensualitet, en omedelbar yrsel, för att förtrolla honom. »Cacharel för Amor Amor Tentation.

Amor Amor Tentation öppnar alltid, som det nu berömda flĂ€derbĂ€ret, med citrusnoter av mandarinapelsin, men den hĂ€r gĂ„ngen blandas citrus- och tonic-tonerna med en fin vegetabilisk arom av murgröna. I hjĂ€rtat tĂ€vlar vita blommor med överflöd och ljus och leker med toner av tiareblomma och jasmin. SĂ„ cedertrĂ€ blir omslutande och mystiskt, sĂ€rskilt nĂ€r det Ă€r belagt med vanilj. Den kryddiga «passionen» kommer att ge de gourmet-trĂ€aktiga tonerna den eld som behövs för alla frestare. Du behöver inte motstĂ„, du föll i deras nĂ€t 


«LOVE LOVE TENTATION 
 var redo, kasta en magnetisk blick, bemĂ€stra ögonblicket.» FANTASIN att önska 
 och VARA MÅL för önskan. »Cacharel för Amor Amor Tentation.

Leave a Reply