Rochas-cat VarumÀrken

Mademoiselle Rochas Couture Rochas Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Rochas. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Mademoiselle Rochas Couture Rochas Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Mademoiselle Rochas Couture Rochas Eau de Parfum

 

 

 

Hon behÄller sin franska elegans, men har valt att leva 100% pÄ sin tid. Nyfiken och vÄgad, lekfull och optimistisk, hon gillar att dra nytta av de nya livliga platserna i Ljusstaden. Detta Àr portrÀttet av kvinnan Mademoiselle Rochas sett pÄ sjÀlva skylten. Idag talar Àn en gÄng med denna typiskt franska och oÀndligt lekfulla varelse, Rochas levererar en ny version av sin parfym. Fokusera pÄ den nya Mademoiselle Rochas Couture.

Mademoiselle Rochas Couture erbjuder sig en ny lila flaska

LÄt oss börja med den nya flaskan Mademoiselle Rochas Couture. Dess medlemskap i denna olfaktoriska saga Àr omedelbart identifierbar. Faktum Àr att Mademoiselle Rochas Couture behÄller sina föregÄngares runda form och framkallar omedelbart mjukheten i det feminina universum. Allt generöst har det ett ganska enkelt utseende men i sjÀlva verket har alla detaljer tagits om. Dess svarta band ekar Rochas ikoniska milleraies-motiv och sys i foder i varje mÀrkes kappa. Dess konsistens Àr ocksÄ representerad pÄ Mademoiselle Rochas Coutures etikett samt konturerna pÄ flaskan. Mademoiselle Rochas Couture-flaskan finns i tre olika storlekar och Àr en exceptionell utföringsform av parisisk elegans.

Mademoiselle Rochas Coutures nya kontrasterande andedrÀkt

FrÄn och med dÄ kan vi inte vÀnta med att korka den hÀr flaskan för att upptÀcka dess doft. Mademoiselle Rochas Couture Àr en elegant och mycket kontrasterande doft. Skapat av Anne Flipo, tar det först med en kryddig och fruktig allians av pÀron, bergamott och rosa peppar. Mademoiselle Rochas Couture spelar varmt och kallt. DÄ berikas dess arom med en bukett apelsinblom, dallilja och heliotrop. En varmare och krÀmigare vanilj, associerad med tonkabönan, sublimerar basen av denna parfym. SandeltrÀet lÀmnar fortfarande lite sötma medan mysk avslöjar all sin sensualitet.

Mademoiselle Rochas Couture, en livlig och elegant kvinna

Mademoiselle Rochas Couture Àr en ung parisare som klassiskt Äteruppfinner koder för förförelse. Han gillar att behaga och ha kul, utan att spela i provokationsregistret. Mademoiselle Rochas Couture lyser till perfektion och förkroppsligar perfekt vÄr bild av fransk elegans. Nyfiken och djÀrv tycker hon om att leva 100% pÄ sin tid och bÀr en smittsam optimism i sina steg. Rochas beskriver sÄledes sin parfym som en «gnistrande, aktiv och glad ung parisisk, frÀsch och» typiskt fransk. «Hennes lycka dyker upp igen överallt och strÄlar ut i hennes ansikte som vid varje inandning av hennes parfym. Mademoiselle Rochas Couture Àr ett livskÀnsla inte utan förfining.

Leave a Reply