VarumÀrken Yves Saint Laurent-cat

Manifest L’Elixir Yves Saint Laurent Eau de Parfum

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Yves Saint Laurent. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av Manifest L’Elixir Yves Saint Laurent Eau de Parfum. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Manifest L’Elixir Yves Saint Laurent Eau de Parfum

 

 

 

Detta oberoende ger honom en anda av innovation och extraordinĂ€r talang. Hennes första parfym «Rive Gauche» kom ut 1971 och uppmuntrade kvinnor att dike konventionerna. «Opium», slĂ€ppt 1977, chockade den allmĂ€nna opinionen med sitt svavelhaltiga namn och riskerna med utbrott som det kan medföra. 2013 presenterade YSL «Manifesto l’Élixir», en variant av det berömda «Manifestet», som slĂ€pptes ett Ă„r tidigare.

Manifestkollektionen eller den feminina elegansen pÄ sitt högsta

År 2012 presenterade YSL “Manifesto”, en ultra feminin doft, men inte bara. «Manifest» Ă€r synonymt med dagens kvinnas frihet, ett tema som den parisiska designern kĂ€r i hjĂ€rtat. «Manifest» förkroppsligar perfekt vĂ„r tids feminina sjĂ€lvstĂ€ndighet. Baserat pĂ„ denna framgĂ„ng bestĂ€mde varumĂ€rket att skapa ett Ă„r senare en ”Manifesto l’Elixir” -version. Alltid sĂ„ feminin, den senare visar sig vara en Ă€nnu mer mystisk och överdriven doft Ă€n den Ă€ldre. Mellan intensitet och öppenhet matar kvinnan «Manifesto l’Elixir» alla vildaste önskningar och visar en mĂ„ngfacetterad personlighet. Kvinnan hĂ€r Ă€r fascinerande, mystisk och avgjort överdriven. Det kombinerar ljusstyrka och sensualitet som om det vore naturligt för henne att slĂ€ppa sĂ„ mĂ„nga kĂ€nslor. Den kvinnliga elegansen hos kvinnan «Manifest l’Elixir» Ă€r dĂ„ pĂ„ topp, den strĂ„lar ut och dess förförelsekraft verkar ha tiofaldigats.

De ljusa tonerna av Manifesto l’Elixir

«Manifest l’Elixir» definieras som en orientalisk vanilj. «Manifest l’Elixir» börjar med mycket fĂ€rska toner av bergamott och mandarin. HjĂ€rtat utvecklar sedan en betydande feminin överflöd med nĂ€rvaron av sambac jasmin, tuberos och heliotrop. Leden Ă€r orientalisk och varm, dess spĂ„r bestĂ„r av vanilj, ambroxan och ambergris, vilket ger en oförglömlig doft pĂ„ huden. Flaskan anvĂ€nder koder för sin major. SĂ„ hĂ€r Ă„tervĂ€nder hon till den snĂ€va silhuetten, men klĂ€r sig för tillfĂ€llet i en ljuslila fĂ€rg. Helt sublim, flaskan ser ut som en juvel som skĂ€rs som en mĂ„ngfacetterad diamant. Satsen kröns av en lysande cabochon i guld, mejslad, som en juvel 
 En riktig lyxartikel som vi inte kan bli av med.

Den andra delen av «Manifesto» -samlingen, «Manifesto l’Élixir» Ă€r en doft som lyfter fram kvinnor, deras skönhet, deras former, liksom alla dofter i «Manifest» -kollektionen. Detta andra verk vill dock vara extremt ljust, som om det reflekterar solljus. Dess sammansĂ€ttning strĂ€cker sig mellan friskhet och sensualitet och dess flaska Ă€r en juvel som vi hĂ„ller lika vĂ€rdefulla som en sĂ€llsynt pĂ€rla.

Leave a Reply