Prada-cat VarumÀrken

Mimosa Prada Infusion Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Prada. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Mimosa Prada Infusion Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Mimosa Prada Infusion Eau de Toilette

 

 

 

Mellan minnen av aromer som glömts för snabbt och lysande nytolkningar erbjuder nu infusionerna sublima doftresor varje Ă„r. Mimosa-infusion Ă€r precis vad Daniela Andrier och Miuccia Prada skulle kalla en parfym frĂ„n det förflutna, nutiden och framtiden dĂ€r minnet av vĂ„rmimosan kommer att möta ljusa blommatrĂ€da moderniteter i en sĂ„ nĂ€ra framtid 


Kom ihÄg vackra saker och parfymera dig sjÀlv med Prada Mimosa Infusion

FrĂ„n skapandet av Infusion d’Iris 2007 till skapandet av en riktig samling 2015 Les Infusions EphĂ©mĂšres har designarna Muccia Prada och Daniela Andrier aldrig slutat sublimera rĂ„varor som vi tyckte var lite glömda.

Infusioner Ă€r precis motsatsen eller precis motsatsen till allt man kan förvĂ€nta sig av en modehusparfym nuförtiden, ja nĂ€stan 
 BegrĂ€nsade upplagor fram till 2015, en samling som inte kan prydas med de vackra bilderna och marknadsföringen baserad nĂ€stan helt och hĂ„llet frĂ„n mun till mun . Fet, det Ă€r sĂ€kert, men lĂ„t oss inte glömma att vi pratar om det sublima Prada-huset!

Skönheten i Daniela Andrier parfymerade verk för Prada behöver knappast sjungas eftersom det erkÀnns. Kan det vara av den anledningen att Pradas begÄvade nÀsa kommer fram ur alla marknadsföringskedjor av parfym och mode? Det betyder nÄgot! Mimosa Infusion, som sina föregÄngare, berömmer förflutna smaker och aromer för att bÀttre registrera sin skönhet i nuet.

”Jag Ă€r besatt av tanken att Ă„teruppleva det förflutna i mitt arbete: det lever i oss, Ă€ven om det slutar. Det handlar om att översĂ€tta det utan smĂ€rta eller nostalgi, pĂ„ ett glatt sĂ€tt. »Daniela Andrier för Le Figaro Madame.

SĂ„ledes fĂ„r Infusion de Mimosa oss att resa «lyckligt» genom vĂ€rdefulla minnen av kĂ€llor i blom nĂ€r mimoserna tĂ€ckte trĂ€dgĂ„rdarna med sina smĂ„ bollar, gula som solar. Som ett resultat av en «oövertrĂ€ffad spĂ€nning mellan familjens minne och omtolkning» 


Mimosa Infusion – En blommig trĂ€ig doft som luktar vĂ„r

Den magnifika Mimosa Infusion rymmer den fyrkantiga glasflaskan med de andra parfymerna i Les Infusions EphémÚres-samlingen. Alltid klÀdd i prÀglat papper Àr det fÀrgat med mimosagul för att markera fÀrgen pÄ solens juice, sett i genomskinlighet frÄn den vackra apoteksflaskan.

Mimosa Infusion öppnar med en citrusmandarinkocktail, en sann Daniela Andrier-signatur för infusioner. Citrus kommer dock att vara fÀrgad med exotisk friskhet och delikat kryddad med en aning av stjÀrnanis. I hjÀrtat hittar vi mimosaens blommiga och intensiva toner Ätföljd av rosens överflöd, absolut, vilket bekrÀftar en mjuk och vÄrlig femininitet. Dessa vackra flygningar kommer fram ur trÀaktiga toner som kommer att ge en touch av mysterium till denna mycket soliga doft.

”En uppenbarelse i gul sammet. En multisensorisk upplevelse. »Infusion av Mimosa av Prada.

Leave a Reply