Christian Dior-cat VarumÀrken

Miss Dior blommande bukett Christian Dior Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Christian Dior. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Miss Dior blommande bukett Christian Dior Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Miss Dior blommande bukett Christian Dior Eau de Toilette

 

 

 

För att vederbörligen fira denna blĂ€ndande framgĂ„ng, prydde den vackra «Miss Dior» sig med de Ă€lskade rosorna frĂ„n hennes ömma skapare för att erbjuda de unga damerna en stor vind av vĂ„rblommor tack vare «Miss Dior Blooming Bouquet», orkestrerad av Brilliant Nathalie Portman och Ă€ven hĂ€rligt blommande 


Nathalie Portman fÄr oss att drömma om ett liv i rosa tack vare «Miss Dior Blooming Bouquet»

Nathalie Portman representerar «Miss Dior» -serien sedan «Miss Dior Chérie» 2011. Om parfymerna frÄn den vackra «Miss» frÄn den stora couturier har utvecklats och vuxit till att gÄ mot vackra och söta sensualiteter, har de inte tappat blommorna och de kraftfullt bucolic och romantiska smakerna frÄn dess början. DÀrför utvecklas ocksÄ Nathalie Portman med dessa stora blommiga vindar som stör kommunikationskampanjer.

För «Miss Dior Blooming Bouquet» har alla Dior-element förenats kring det skarpa ögat av Sofia Coppolas kamera för att erbjuda glansen och elegansen i den rena vita charmen hos Diors Haussmann-lister, men ocksÄ en lysande muse, glad och sÀker. av sig sjÀlv att ha bokstavligen kul i ett bad med fÀrska rosor, som kommer fram som jorden i hennes haute couture-klÀnning.

Dessutom pĂ„minner musiken «La vie en rose» om det historiska ursprunget och de starka glanserna frĂ„n det förflutna i Dior-huset som reinkarnerades för tillfĂ€llet med sĂ„ngen av den stora Piaf, Ă„tminstone lika tidlös som den berömda parfymerkouturen. För att inte göra nĂ„got misstag Ă€r «Miss Dior Blooming Bouquet» stjĂ€rnan, men den verkliga stjĂ€rnan som sticker ut i Dior-kommunikationskampanjer Ă€r 
 Dior!

«Miss Dior Blooming Bouquet» gjorde vĂ„ren 


”Efter kvinnor Ă€r blommor de mest gudomliga skapelserna. »Sade den berömda Christian Dior. DĂ€rför producerades «Miss Dior Blooming Bouquet» av Demachy som en slags hyllning till «Miss Dior», som «en komposition förestĂ€lld som en klĂ€nning broderad med tusen blommor.» Kom ihĂ„g Dior om «Blooming Bouquet».

Om flaskan «Miss Dior Blooming Bouquet» pryddes med mjuka rosa toner vid tillfÀllet av denna kronning av blomman, förblir den fyrkantiga förbandet i form av en kostym som den kÀnsliga knuten rumets mÀstare.

NÀr det gÀller doften av «Miss Dior Blooming Bouquet» Àr den naturligtvis kraftigt blommig, men den understryks ocksÄ av kÀnsliga citrus- och gröna toner som emellertid huvudsakligen kommer att tjÀna blommorna att spela den vackraste rollen. FrÄn toppnoterna kombinerar kÀrnan i södra italienska bergamott sin snygga sötma med mandarin och grapefrukt samtidigt som den ger sin blommiga sida som kommer att förena de vÀrdefulla hjÀrtan.

Blommorna kommer att slÀppa sina gudomliga krafter till hjÀrtat och sprida dofterna av damanesca ros, pion och liljekonvalj utan att glömma de kÀnsliga fruktiga tonerna av svarta vinbÀr och mango knopp. För att tÀcka denna symfoni av blommor och frukter, kommer vita muskor att sprida sin bomullssötma i basnoter medan de paras ihop med evernyl, patchouli och sandeltrÀ för att skapa ett djupt och berusande spÄr till vÄr vackra och romantiska «Miss Dior Blooming Bouquet».

Det rÄder ingen tvekan om att med lanseringen av den charmiga och ömda doften «Miss Dior Blooming Bouquet», kommer parfymhuset Dior, om nödvÀndigt, att bekrÀfta sin stora kunskap i valet och anvÀndningen av lyxiga blommiga rÄvaror. Mademoiselle «Miss Dior», perfekt utförd i en blommig symfoni, orkestrerad av en lysande mus, kan bara ge efter för den intensiva charmen med en sÄdan beroendeframkallande doft.

Leave a Reply