Christian Dior-cat VarumÀrken

Miss Dior Eau de Parfum Le Parfum Christian Dior

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Christian Dior. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Miss Dior Eau de Parfum Le Parfum Christian Dior. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Miss Dior Eau de Parfum Le Parfum Christian Dior

 

 

 

2011 flög «ChĂ©rie» och hennes rosa bĂ„gar med söta smaker och gav vika för «Miss Dior» förförinnan som, för att behaga oss, leker med sina kraftfulla aromer i en orientalisk variant av den nya 2011-versionen av den unga damen 
 intensiv och ultra glamorös «Miss Dior Le Parfum» förvandlar bokstavligen Dior-damer till missbrukare, nu helt frigjorda!

Mellan «Miss Dior» och «Miss Dior ChĂ©rie» svĂ€nger hjĂ€rtat av den vackra Nathalie Portman 


2005, för att erbjuda Dior-kvinnor ett nytt modernt verk av den legendariska «Miss Dior», erbjöd det vördnadsfulla parfymhuset doften «Miss Dior Chérie» utsmyckad med mÄnga gourmet- och söta toner som gjorde dess framgÄng i hjÀrtat av nytt Ärtusende. . Men beror det pÄ att amerikaner som Àr kÀr i denna doft hade svÄrt att uttala den eller Àr det pÄ grund av att «Chérie» var för barnslig, Dior döpte om sitt nya sortiment 2011 till «Miss Dior», helt enkelt!

SĂ„ledes föreslog den söta, sensuella och glittrande musen Nathalie Portman frĂ„n «Miss Dior ChĂ©rie» 2012 en ny version av hennes vackra annons klĂ€dd med Dior, för att bĂ€ttre Ă€ndra den nu «Miss Dior». Diorens hela vĂ€sen (listorna i den Haussmannska lĂ€genheten, Louis XIV-stolen, rosen 
) förblev dock pĂ„ plats, bara för att subtilt Ă€ndra slutet pĂ„ slutet.

Hur som helst, den magnifika bilden av det helt nya arbetet i den nya linjen «Miss Dior», «Miss Dior Le Parfum», har anvĂ€nt charmen i den vackra och busiga musen för att linda in sin magiska svarta rosett och sin bukett med fantastiska rosor. unga kvinnor i en «Miss Dior Le Parfum» som Ă€r sensuell som baksidan av den magnifika Dior-klĂ€nningen av Nathalie Portman 
.

«Miss Dior Le Parfum», den fruktiga orientaliska som Ă€r byggd pĂ„ hudens blommor 


Den vackra rektangulĂ€ra fasetterade flaskan som tilltalar krĂ„kfoten av sin ursprungliga ”skrĂ€ddare” pryds för tillfĂ€llet med varumĂ€rkets symboliska knut i en metallversion, ett tecken pĂ„ absolut modernitet. NĂ€r det gĂ€ller doften utstrĂ„lar den varma och ultra feminina toner som avslöjar huden hos dem som kommer att öppna den dyrbara doftande amforan 


”Miss Dior gör sin egen 
 Ett Cypern som kommer till liv i huden hos kvinnan som valde det. Varje hud vĂ€ljer en anteckning, upphöjer den och gör kompositionen till sin egen. »François Demachy.

De bÀsta tonerna pÄ den sicilianska mandarinen ger sin söta exotiska och sura fÀrskhet för att bÀttre sprida de kÀnsliga dofterna av blommorna som kommer att explodera i hjÀrtat. För i sjÀlva verket Àr det en utsökt, mjuk och blommig cocktail som fyller aromen med sina anteckningar av Centifolia de Grasse ros absolut och apelsinblom som kommer att blandas med jasmin. Sedan lÄter den unga «Miss Dior Le Parfum» djupa spÄren vara spökande och sensuell och lÀmnar sitt avtryck av bÀrnsten och patchouli utan att glömma att visa en touch av gourmetfantasi tack vare vanilj.

«Miss Dior Le Parfum» Ă€r en parfym som syftar till mousserande unga kvinnor som gillar att andas ut sin framvĂ€xande femininitet i mjuka chypre dofter. Som författaren till denna lĂ€ckra doft gillar att sĂ€ga, ”Jag ville lĂ€gga till nĂ„got vĂ€rdefullt och lysande i kompositionen av Miss Dior Perfume. Som en orientalisk prydnad eller reflektioner av ett moirĂ©tyg ”
 Den orientaliska drömmen om den spirande kvinnan 


Leave a Reply