Lolita Lempicka-cat VarumÀrken

Mon Eau Lolita Lempicka Parfym

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Lolita Lempicka. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Mon Eau Lolita Lempicka Parfym. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Mon Eau Lolita Lempicka Parfym

 

 

 

Han gjorde en juice med barndomens oskyldiga friskhet, ungdomarnas ondska och frosshet och sensualiteten hos de fullÀndade kvinnorna. Idag fortsÀtter kÀnnedomen om sin första juice och dÀrmed erbjuds en ny omtolkning i början av 2018. Den kommer i ett mer vÄrliknande andetag Àn nÄgonsin och blir Mon Eau av Lolita Lempicka.

Mon Eau de Lolita Lempicka, en luftig doft som presenteras i ett Àpple

Som vanligt har Lolita Lempicka valt att presentera oss sin Àppelformade parfym. Den ursprungliga silhuetten av flaskan moderniserades emellertid nyligen under parfymens 20 Är 2017. Nu har den en modernare och förfinad form och Àr skulpterad som en riktig pÀrla. Om Lolita Lempicka har valt Àpplet som emblem för hennes varumÀrke beror det helt enkelt pÄ att det Àr en frukt laddad med mÄnga symboler. Det Àr ursprunget till mÄnga legender och framför allt förkroppsligar det bilden av den förbjudna frukten. Men idag erbjuds en sÀrskilt Ànglalik stil. Den kommer i en mjukrosa nyans Ätföljd av ett matt roséguld som finns i bÄde sitt skrivande och dess hjÀrtformade mössa. Allt sÀger mycket om poesin och fÀrskheten som den hÀr flaskan innehÄller. Mon Eau de Lolita Lempicka Àr en doft som liknar den frÀscha morgondaggen som sÀtter sig pÄ fortfarande orörd natur. Det börjar med en söt och sur blandning av anis och frukt. Den bestÄr mer exakt av björnbÀr och hallon. Sedan erbjuder Mon Eau de Lolita Lempicka en mer pulveriserad elegans tack vare en av de Àdlaste vÀxterna i fin parfymering: irisen. Jasmine ger en lika feminin och poetisk överflöd till ensemblen. Efter ett snabbt dopp över en arm av violer slutar Mon Eau de Lolita Lempicka Àntligen med en mer trÀig och musky bas.

Thylane Blondeau, nytt ansikte av Lolita Lempicka

Denna nya parfym Ă€r ocksĂ„ tillfĂ€llet för Lolita Lempicka att presentera oss för sin nya muse. VarumĂ€rket har valt att satsa pĂ„ en ung fransk modell pĂ„ bara 16 Ă„r men anses redan vara en av modevĂ€rldens framvĂ€xande stjĂ€rnor. Thylane Blondeau och Mon Eaus nya ansikte. Efter att ha varit ansiktet pĂ„ L’OrĂ©al Paris verkar ingenting kunna stoppa honom. Lolita Lempicka verkar ha hittat den perfekta förkroppsligandet av sin nya doft i henne: ”Hennes svimlande resa följs av miljontals unga mĂ€nniskor frĂ„n hela vĂ€rlden som kĂ€nner igen sig sjĂ€lva i denna helt nya personlighet. Livlig, som hemma i skogarna i hans hemma Provence som pĂ„ de röda mattorna. Mellan tvĂ„ Ă„ldrar förkroppsligar Thylane perfekt det förtrollande universumet av Lolita LempiÂŹcka, mellan den oskyldiga delikatessen i öm Ă„lder och sensualiteten hos en född kvinna. «

Leave a Reply