Guerlain-cat VarumÀrken

Mon Guerlain Bloom of Rose Guerlain Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Mon Guerlain Bloom of Rose Guerlain Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Mon Guerlain Bloom of Rose Guerlain Eau de Toilette

 

 

 

För att fira detta faraoniska arv beslutade Guerlain att skapa en prestigefylld parfym, i sin avbildning, Mon Guerlain. FramgÄng Àr omedelbar! Ett Är senare sÄg Mon Guerlain sÄlunda ut tvÄ andra variationer av dess doft, en blommig Eau de Parfum bestÄende av en mer solbukett och en Eau de Toilette upplyst med mandarin, neroli, bergamott och pÀron. 2019: Nyheten har precis fallit och en annan variant av Mon Guerlain kommer att dyka upp snart. Fokusera pÄ Mon Guerlain Bloom of Rose.

Mon Guerlain Bloom of Rose, som en önskan att se livet i rosa

Mon Guerlain Bloom of Rose Àr en parfym laddad med optimism, vilket framgÄr av de fÄ klichéer som Àr associerade med den. Den senare avslöjar bilder av den attraktiva Angélina Jolie, varumÀrkets mus sedan 2017. För tillfÀllet poserar den vackra brunetten i en voluminös klÀnning, leker med hÄret och med en busig blick mot horisonten. I reklamaffischen för den nya Mon Guerlain Bloom of Rose tvekar inte Angélina Jolie att stolt visa upp sina tatueringar och fÀrga munnen med en mer frodig, slÄende rosa fÀrg. Meddelandet kunde inte vara tydligare. My Guerlain Bloom of Rose Àr inte bara en parfym. Det Àr förkroppsligandet av en livsfilosofi och uppmuntrar varje kvinna att leva som hon tycker och framför allt att njuta av nöje. My Guerlain Bloom of Rose verkar ha en liten smak av uppror. Denna komposition firar nöjet att vara trogen mot dig sjÀlv.

Bulgarisk ros som huvudingrediens i Mon Guerlain Bloom of Rose

PÄ doftsidan Àr Mon Guerlain Bloom de Rose skyldig Guerlains exklusiva parfymör, Thierry Wasser, och hans lÄngvariga följeslagare, den begÄvade Delphine Jelk. BÄda har valt att bevara nÀrvaron av Carla lavendel i de bÀsta tonerna i denna komposition. I sjÀlva verket har denna MedelhavsvÀxt varit kÀnnetecknet för Mon Guerlain-samlingen sedan lanseringen. HÀr lyser den av citrus och utstrÄlar eldig dynamik. Den centrala ingrediensen i denna parfym Àr dock ingen ringare Àn den bulgariska rosen. I hjÀrtat av Mon Guerlain Bloom of Rose Àr den berikad med sambac jasmin och neroli. My Guerlain Bloom of Rose vinner i exotism i kontakt med Tahitian vanilj. Hans recept avslutas med ett krÀmigt och smidigt spÄr av sandeltrÀ.

Som alltid presenteras Mon Guerlain Bloom of Rose i den berömda Guerlain-flaskan med fyra flikar, designad av Gabriel Guerlain och Baccarat-huset, 1908. Vid detta tillfÀlle tas den hÀr flaskan, Àrvad frÄn en Ärhundraden gammal historia. uppdaterad av nÀrvaron av ett frodigt fuchsiarosa halsband.

Leave a Reply