Montblanc-cat VarumÀrken

Montblanc Emblem Intense Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Montblanc. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Montblanc Emblem Intense Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Montblanc Emblem Intense Eau de Toilette

 

 

 

Detta Àr genast «suverÀn, eldig och djupgÄende.» Han Àr den perfekta utföringsformen av Maison Mont-Blancs excellens och tar oss med ett enkelt andetag till ett sÀrskilt lyxigt och harmoniskt universum.

Emblem Intense, en ny symbol för Montblanc-vÀrden

Montblanc Emblem dofter verkar ha utformats för att symbolisera Montblancs identitet och vÀrderingar. De Àr laddade med Àkthet och hyllar Montblanc-husets stora arv. Dessutom motsvarar dess form varumÀrkets ursprungliga logotyp. Det Àr en symbol frÄn de sex isdalarna som grÀnsar till Europas högsta topp. Emblem Intense och en doft full av adel. Det lyser med sina livfulla toner associerade med en viss nykterhet. Dess harmoni Àr synonymt med excellens och hÀrrör frÄn en oövertrÀffad noggrannhet. Emblem Intense överraskar dock ocksÄ med sin förföriska sida. Dess arom Àr bÄde livlig och lite vÄgad, Àven om den behÄller en viss mÄtt. Hans uthÄllighet Àr ekot frÄn en man med formidabel balans. Emblem Intense Àr en bedrÀgligt avslappnad doft med en överdriven smak för lyx och elegans. Montblanc har Äterigen visat en extraordinÀr kÀnsla för detaljer. Denna doft gÄr lÄngt utöver trenderna. Det bÀrs som ett manifest, en outplÄnlig underskrift som Àr gemensam för alla vÀrldens förfinade mÀn.

Emblem Intense, en kryddig doft

Emblem Intense Ă€r en doft som har bevarat DNA frĂ„n sin föregĂ„ngare samtidigt som den ger en spicier sida. InnehĂ„ller en citruscocktail associerad med kalla kryddor. Resultatet Ă€r en mycket uppfriskande och sĂ€rskilt energigivande andedrĂ€kt. Grapefruktens bitterhet gnuggar av med den aromatiska andan av salvia. Kardemumma och korianderfrön ger ocksĂ„ en mer anis kĂ€nsla. Elegansen i Emblem Intense lyser Ă„ andra sidan genom en skarp, pulverformig blandning av isiga violetta löv. SĂ„ Montblanc införlivade en av dessa ikoniska produkter i denna parfym. Det fruktiga rosenĂ€pplet, en slags blandning mellan doften av Ă€pple och rosen, berikar hjĂ€rtat av Emblem Intense. Muskot och kanelbark hjĂ€lper till att ge smak. Slutligen förstĂ€rker Ă€dla trĂ€slag och patchouli elegansen i Emblem Intense-kölvattnet. Resultatet Ă€r en intensiv men Ă€ndĂ„ smart doserad doft. Visuellt tar Emblem Intense sitt massiva och imponerande utseende frĂ„n sin föregĂ„ngare. Å andra sidan har dess svarta lack frĂ„n förr viker för en större modernitet. Hela flaskan Ă€r tĂ€ckt den hĂ€r gĂ„ngen med en blank krommetall.

Leave a Reply