Réminiscence VarumÀrken

Musk Reminiscence Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Réminiscence. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Musk Reminiscence Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Musk Reminiscence Eau de Toilette

 

 

 

Speciellt eftersom Musk inte bara Ă€r nöjd med att reproducera vilda aromer utan att göra dem vackra och, Ă€nnu bĂ€ttre, sofistikerade i kontakt med dyrbara vita blommor. Delikat ylang-ylang och djurens sensualitet samlas i denna vackra doft frĂ„n hippietiden för att bĂ€ttre överraska 


Musc de Réminiscence, en vÄgad parfymerad blandning av renhet och animalitet

NÀr de skapade Réminiscence-huset 1970 drömde de tvÄ grundarna Nino Amaddeo och Zoé Coste bara om att skapa juveler och dofter i perfekt harmoni med sina avlÀgsna resor och deras överflödiga fantasi. Paret installeras i en liten butik i Juan-Les-Pins och skapar nyckfulla smycken och kommer att lanseras frÄn det första Äret till skapandet av parfymer. Parfymer designade av de bÀsta rÄvarorna som dina sötaste drömmar: Patchouli, Musk och Amber föddes i denna vackra vagga.

Patchouli blev snabbt varumĂ€rkets bĂ€stsĂ€ljare, sĂ„ mycket dess kraftfulla orientaliska dofter fick alla Ă€lskare av «cool slime» frĂ„n denna mycket hippiga period att tveka. En aura som kommer att gĂ„ lĂ„ngt bortom grĂ€nserna för denna tid 


NÀr det gÀller Musc, slÀppt samma Är, överraskar det lika mycket som det lockar. I sjÀlva verket, med ett sÄdant namn, hade vi kanske förvÀntat oss ett vilda djurkoncentrat, men tvÀrtom kommer Musks musk att vara den sensuella kraften i en cocktail av kÀnsliga och sofistikerade blommor.

Musk Àr dÀrför resultatet av absoluta kontraster mellan ett material som liknar «smutsig» mysk, «rÄ» och en dyrbar och sÀllsynt ylang-ylangblomma. En sÄdan blandning var vÀldigt vÄgad vid den tiden, vilket gav Musc en stor modernitet som vi bara skulle hitta decennier senare i parfymeriet med Clair de Musc de Lutens.

“Original och sĂ€llsynt, sedan tidens gryning 
 Musk förkroppsligas i en doft av hemsökt sensualitet, en utsökt sammansmĂ€ltning av renhet och animalitet. »PĂ„minnelse om mysk.

Det första utseendet pÄ vita muskler i doften Musc de Réminiscence

I den vackra flaskan mysk Àr det bara de smÄ gyllene stjÀrnorna som gör ett infall av det böjda glaset. StÄlkabokonen Àr ocksÄ graverad med dessa dyrbara stjÀrnor som ett tecken pÄ en vÀg av drömmar och fantasier. Denna vackra stjÀrnelixir skapades ocksÄ av Francis Camail under konstnÀrlig ledning av den fantastiska Réminiscence-designern Zoé Coste.

Musc de Réminiscence öppnar med en mycket blommig öppning tack vare en vacker ylang-ylang eterisk olja frÄn Komorerna tillsammans med söta toner av vita blommor. I bakgrunden Àr det de dammiga och mandeltonerna som leker med dess ömhet för att fÄ oss att gissa en mycket ljus tonkaböna. Djupet Àr uppenbarligen djur och kumarinet blandas med bÀrnstensfÀrgade toner. En vild kraft som kommer att omslutas av sötma av en av de första anvÀndningarna i parfymering av vita muskler.

“Rund, varm olfaktorisk bomull, Musk framkallar elegant mjukheten i ren hud i sina dyrbara, blommiga och musky toner. »PĂ„minnelse om mysk.

Leave a Reply