Nina Ricci-cat VarumÀrken

Nina L’Elixir Nina Ricci Eau de Parfum

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Nina Ricci. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av Nina L’Elixir Nina Ricci Eau de Parfum. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Nina L’Elixir Nina Ricci Eau de Parfum

 

 

 

År 1932 grundade han huset med samma namn. Dess raka snitt, valet av material som siden, spets, band och dess uppmĂ€rksamhet pĂ„ detaljer gör Nina Ricci-huset till ett glamoröst och elegant hus som representerar parisisk chic. År 2006 Ă€gnar sig Robert Ricci sig till sin avlidna mor, «Nina», och början pĂ„ sagan börjar. År 2010 introducerade varumĂ€rket «Nina L’Élixir», en sĂ€rskilt imponerande kĂ€rleksdryck.

Prinsessan flicka

Den första doften «Nina» var början pĂ„ en sann saga. «Nina» Ă€r ett magiskt och gourmetuniversum som prĂ€glas av den ikoniska Ă€ppelformade flaskan, som har blivit legendarisk. FrĂ„n början visar sig «Nina» vara en prinsessa av moderna berĂ€ttelser, leende och bekymmerslös. «Nina» utvecklas i en vĂ€rld av magi och förtrollning. Sedan dess har «Nina» avböjt sin parfym i mĂ„nga magiska karaktĂ€rer. PĂ„ dofter vĂ€xer Nina, bekrĂ€ftar sig sjĂ€lv i nyanser och subtiliteter. Om «Nina l’Elixir» Ă€r en mycket mer intensiv tolkning av originalet Ă€r doften ocksĂ„ mer sensuell och sofistikerad. Med «Nina Elixir» har vĂ„r prinsessa vuxit vĂ€l och har blivit en dödlig kvinna som Ă€r omöjlig att motstĂ„.

De sensuella anteckningarna frÄn Nina Elixir

«Nina l’Élixir» förestĂ€lldes av den begĂ„vade Olivier Cresp. «Nina l’Elixir» öppnar med fruktiga och kryddiga toner av citron, lime och röda frukter. «Nina l’Elixir» utvecklas sedan till ett ultragourmet-hjĂ€rta bestĂ„ende av karamell, cedertrĂ€ och Ă€pple, insvept i rikedom av jasmin. En riktig koncentration av nöje, «Nina l’Élixir» erbjuder en mer rundad sensuell bas tack vare nĂ€rvaron av cedertrĂ€, bĂ€rnsten och mysk. NĂ€r det gĂ€ller flaskan bĂ€r den naturligtvis de Ă€ldste huvudkoderna. Äpplet Ă€r inget undantag frĂ„n regeln och erbjuder sig en ny transformation. Du borde veta att den Ă€ppleformade flaskan Ă€r inspirerad av «Fille d’Ève», förestĂ€llt 1952 av Robert Ricci och Marc Lalique 1952 
 Med «Nina l’Élixir» fĂ€rgas Ă€pplet i en intensiv metallröd nedbrytning. Detta förbĂ€ttras med en cabochon och champagneguldblad.

Mer intensiv Àn «Nina», «Nina Elixir» Àr en mystisk och sensuell kÀrleksdryck. Sedan 2006 fortsÀtter prinsessan Nina att utvecklas och vÀxa. FrÄn doft till doft blir hon kvinna och tappar aldrig sin magi och bekymmerslösa attityd. «Nina Elixir» Àr en mer intensiv nytolkning av originalet. Dess kraftfullaste komposition erbjuder oemotstÄndliga aromer, vilket gör Nina till en dödlig kvinna.

Leave a Reply