Nina Ricci-cat VarumÀrken

Nina’s Gourmandises Nina Ricci Eau de Toilette

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Nina Ricci. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av Nina’s Gourmandises Nina Ricci Eau de Toilette. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Nina’s Gourmandises Nina Ricci Eau de Toilette

 

 

 

Det fortsÀtter dock att uppfinna sig sjÀlv för att fördjupa oss i ett alltmer kryddigt universum. I Är 2017 verkar det som om Nina Ricci inte har avvikit frÄn regeln. Under vÄren har varumÀrket beslutat att presentera sin nya doft. Den hÀr heter Les Gourmandises de Nina och Àr Äterigen beroende av godis för att förtrolla oss.

Återkomsten av Nina Riccis bĂ€stsĂ€ljare

Nina Ricci kÀnnetecknas av en mycket feminin stil, ofta poetisk och lite vÄgad. Dessutom beslutade varumÀrket 2006 att skapa en slags doftande hjÀltinna, som för att helt följa den hÀr bilden. Namngiven Nina, blev hon snabbt mÀrkets bÀstsÀljare. Den perfekta utföringsformen av en mycket optimistisk syn pÄ livet, Nina Àr en doft av fÀngslande friskhet och vansinnig charm. Det hÀr Àr som en ung flicka som roar sig med ingenting och sveper sig in i ett graciöst spÄr av frosseri. Som chic, parisisk, blÀndande och bekymmerslös Àr Nina en hjÀlte som man aldrig tröttnar pÄ att ÄterupptÀcka. Det mÄste sÀgas att varumÀrket gör allt för att upprÀtthÄlla berömningen av sin parfym. Nina Ricci uppfinner den hÀr varje vÄr. DÀrför föddes Les Gourmandises de Nina i detta sammanhang. TÀnk dock pÄ att den senaste versionen tydligt accentuerade den söta och vÀlsmakande delen av sina föregÄngare.

Det nya receptet pÄ Ninas gourmandiser

Les Gourmandises de Nina Àr den absolut sötaste doften i Nina-samlingen. Det behÄller dock en intensiv friskhet. Trots sitt mycket generösa och omslutande utseende lyckas Les Gourmandises de Nina hÄlla sig luftig. I den meningen Àr det mycket bekvÀmt att ha pÄ sig Àven pÄ en varm sommardag. Det börjar med en citronsmak. Denna citrus lÀmnar hÀr en citrusslöja. Sedan vÄgar Les Gourmandises de Nina med piña coladas exotism. Denna överenskommelse kombinerar doften av ananas med kokosnöten. PÄ samma sÀtt förstÀrker förekomsten av passionsfrukt denna gourmet- och glittrande aspekt, som om den kom direkt frÄn andra sidan vÀrlden. Slutligen accentuerar basen av Gourmandises de Nina setets femininitet genom att vÄga gardenia. Den hÀr Àr emellertid insvept i pralin och karamell. Les Gourmandises de Nina levereras till oss i en flaska inspirerad av silhuetten av sina föregÄngare. Formad som ett Àpple, symboliserar den vackert frestelsen för den doft den innehÄller. Helt lackerad i en mjukrosa tÀcks uppsÀttningen i sin övre del med en mÀngd smÄ fÀrgade bollar. Det ger det en mycket positiv sida. Ett ögonblick och denna doft skulle nÀstan se ut som godis! Dess raffinerade sida lyser under tiden genom sin gyllene spraykabochon. SÄledes liknar Les Gourmandises de Nina en nÀstan magisk frukt.

Leave a Reply