VarumÀrken Yves Saint Laurent-cat

Och Le Parfum Yves Saint Laurent Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Yves Saint Laurent. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Och Le Parfum Yves Saint Laurent Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Och Le Parfum Yves Saint Laurent Eau de Parfum

 

 

 

För att komma ihĂ„g sin ambition skapade Yves Saint-Laurent-huset en parfym som heter Y, 2017. År 2021 uppfann den hĂ€r herr Eau de Toilette sig sjĂ€lv och föder Y Le Parfum.

Vem riktar sig Y Le Parfum till?

Som namnet antyder hÀnvisar Y Le Parfum till initialen för den stora modedesignern Yves Saint-Laurent. DÀrför Àr det en nick till hans avantgardeanda, hans ambition och hans exceptionella kunskap. Eftersom han revolutionerade modebildet, men ocksÄ för att han aldrig undvek sig frÄn nÄgon utmaning, anses Yves Saint-Laurent vara en av de mest inflytelserika personligheterna under förra seklet. Samtidigt, genom att erbjuda denna Y till sin parfym, upprepar Yves Saint-Laurent ocksÄ Generation Y, det vill sÀga morgondagens mÀn, som bygger framtiden. Mycket mer Àn bara en doft, And Le Parfum Àr ett manifest av mod som uppmuntrar alla mÀn att övertrÀffa sig sjÀlva och alltid se bortom, att befria sig frÄn traditioner samtidigt som vi respekterar vÄrt arv.

Och Le Parfum, en aromatisk och kraftfull juice

För att förkroppsliga allt detta anvÀnder Y Le Parfum de viktigaste aromatiska tonerna frÄn sina föregÄngare. Resultatet Àr en parfym som Àr lika eldig som den Àr kraftfull, vars livlighet kommer frÄn de första tonerna. Och Le Parfum börjar med en frÀsch, kryddig uppsving av grapefrukt och aldehyder. Denna lilla bitterhet förenas snabbt av det skarpa gröna Àpplet, liksom den kryddigare och tvÄliga ingefÀra. För övrigt förstÀrker detta den aromatiska aspekten av denna komposition. Dess hjÀrta Àr under tiden baserat pÄ aromatiska rÄvaror som salvia, lavendel eller pelargon. Dess blommiga elegans följs av ett trÀaktigt spÄr. Det Àr just nu som den mörkare sidan av Y Le Parfum dyker upp i ett slutmoln av cedertrÀ, patchouli och tonkaböna.

Återkomsten av den ikoniska Yves Saint-Laurent-flaskan i Y

Visuellt behÄller Y Le Parfum silhuetten av sina föregÄngare. Mer specifikt presenteras den i en flaska som bildar en tjock glaskub, raffinerad och mycket modern. Ett metallskÄr visas pÄ vÀggarna medan det drar en mycket original Y och bÀr namnet pÄ Yves Saint-Laurents hus. Den enda skillnaden: dess blÄ fÀrg har helt försvunnit till förmÄn för en ny ogenomskinlig och satinsvart. Mycket maskulin, det behÄller en viss elegans, samtidigt som intensiteten i detta visuella accentueras. Slutligen erbjuds Y Le Parfum pÄ skÀrmen en valfri musa. Det förkroppsligas av musiker Lenny Kravitz, en ikon för förförelse och framgÄng med vÀrldsomspÀnnande kÀndis.

Leave a Reply