Paco Rabanne-cat VarumÀrken

Olympea Legend Paco Rabanne Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Paco Rabanne. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Olympea Legend Paco Rabanne Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Olympea Legend Paco Rabanne Eau de Parfum

 

 

 

Faktum Àr att Paco Rabanne inte Àr nöjd med att designa enkla parfymer. Han berÀttar en historia genom var och en av sina verk och fördjupar oss i ett universum i sig. Med Olympéa Àr stÀmningen tidlös. Denna juice verkar komma direkt frÄn det antika Grekland, men den behÄller en förvirrande modernitet. Det Àr som en elixir som föll direkt frÄn gudarnas berg för att översvÀmma mÀnniskovÀrlden med all dess smak. Den hÀr gÄngen öppnar Olympéa ocksÄ ett nytt kapitel i sin historia och blir Olympéa Legend.

Olympéa Legend, doften av en kraftfull och beslutsam kvinna

Olympéa Legend Àr en original doft som berÀttar historien om en ny hjÀltinna. Den Àr avsedd för alla som inte Àr kalla och som inte tvekar att bryta alla sÀkerheter i deras vÀg och krossa banaliteten. Vid tidens grÀnser Àr Olympéa Legend en fascinerande doft med Àventyrets smak. Vild och episk, avslöja den erövrande kvinnan som sover i dig. Olympéa Legend Àr en söt elixir, designad för att fira seger. OrovÀrd och sensuell, det lÀmnar ingen likgiltig och lovar redan att fÄ dig att ge efter för frestelser!

Olympéa Legend, en söt nektar i en gammal flaska

OlympĂ©a Legend beskrivs som ”en ökenblomma pĂ„ varm sand. Ett beroende av den salta vaniljplommon. En duell i den blĂ€ndande solen som Ă€lskar huden. OĂ€ndligt ”. PĂ„ en rent olfaktorisk nivĂ„ manifesterar sig detta först i nĂ€rvaron av palmblomman, en ovanlig och oĂ€ndligt frodig ingrediens. Dess fĂ€rskhet Ă€r hĂ€r förknippad med ett omedelbart solintryck. Plommon Ă„ sin sida ger en mer sammetslen och sirapaktig sida av denna vĂ€sen. Observera dock att det hĂ€r bearbetas pĂ„ ett salt sĂ€tt, en ovĂ€ntad beröring som ger mer djup till denna doft. HjĂ€rtat i OlympĂ©a Legend Ă€r ocksĂ„ fyllt med vanilj, en ingrediens som ofta anvĂ€nds i kvinnors parfymeri och kĂ€nd för sin sensualitet. Mjuk och slapp, hĂ€r ger vanilj en söt och rökig sötma, lite kryddig. Slutligen Ă€r receptet frĂ„n OlympĂ©a Legend Ă€nnu mjukare vid basen, med nĂ€rvaron av tonkabönor, en vĂ€lfylld ingrediens med mandelsmak.

Olympéa Legend presenteras för oss i en flaska med en redan vÀrldsberömd silhuett. Det tar faktiskt visum frÄn sina föregÄngare och blandar briljant gamla koder med en mycket modern estetik. Olympéa Legend-flaskan bildar en perfekt cirkel och fÄr en gudomlig charm. Den vilar pÄ en krona av koppar metall, arbetad i gadroons. Denna form Àr lÄngt ifrÄn slumpmÀssigt vald och i sig framkallar segerlagrarna och ekar den fulla kraften hos gudinnan Olympia. Denna flaskas stil Àr mycket art deco. Den enda verkliga skillnaden frÄn dess föregÄngare: Olympéa Legends glas mörknar och blir mer bÀrnsten Àn tidigare.

Leave a Reply