Jean-Paul Gaultier-cat VarumÀrken

Parfym Eau de Parfum Le Male Essence de Parfum Jean-Paul Gaultier

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Jean-Paul Gaultier. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Parfym Eau de Parfum Le Male Essence de Parfum Jean-Paul Gaultier. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Parfym Eau de Parfum Le Male Essence de Parfum Jean-Paul Gaultier

 

 

 

«Le Male Essence de Parfum», som lanserades 2016, Ă€r dĂ€rför en ny figur av Man utan sin randiga tröja, med mjuka dofter av lĂ€der och pĂ€ls. Kommunikationen riktas ocksĂ„ mot de platser som lyfter fram huset och dess innovativa koncept mycket mer Ă€n den gamla berĂ€ttelsen kopplad till ”Maskulina”. «Le Male Essence de Parfum» syftar till att vara kraftfull, smidig och modern och fĂ„ liv till fĂ€rgerna och originaliteterna i Jean-Paul Gaultier-huset.

The Male Essence de Parfum: 2016 maskulin Àr viril och vÄgad

Omtolkning av en klassisk parfym som «Le Mùle» Àr komplex och vÄgad. Du mÄste kunna behÄlla tonerna till den ursprungliga parfymen medan du förfina dem med nya toner utan att förlora din publik. DÀrför beslutades att flaskan skulle ta bort sin traditionella sjöman för att erbjuda en mer trÀig och raffinerad doft samtidigt som rÄvarorna moderniserades.

Som ett resultat har bÄde reklamkampanjen och grafiken Àndrats: inte mer mus, utan snarare framhÀvningen av de avantgardetekniker som anvÀnds av det stora huset Jean-Paul Gaultier för deras skapelser. DÀrför kommer platsen för «Le Male Essence de Parfum» att rotera i hjÀrtat av Jean-Paul Gaultiers verkstÀder pÄ «The Factory» för att erbjuda estetiska bilder som erbjuder en drömlik vision som blandar verklighet och fiktion om att göra en parfym.

Men för «Le Male Essence de Parfum» gnider sig sjömÀn och vackra kvinnor alltid med humor, en nick till tidigare vÄgade kampanjer, men de Àr bara «tillbehör». Objekt för det visuella Àr det industriella konceptet. För i grund och botten Àr den sanna kommunikationshjÀlten fortfarande parfymen «Le Male Essence de Parfum». Och allt som presenteras runt det Àr bara flyktigt.

Återbesöka Le MĂąle 2016 för att ge modernitet och livlighet till det

För att erbjuda en flaska enligt det nya konceptet «Le Male Essence de Parfum» var det nödvÀndigt att omarbeta designen av den första parfymen «Le Mùle». SÄ vi tog av honom hans favorit Man of Man randiga skjorta för att göra honom mer muskulös och boxig. DÀrför Àr flaskan mycket mer klippt och kantad, vilket ger husets favorit «glasman» ett snabba bodybuilding-program.

NÀr det gÀller förpackningen av «Le Male Essence de Parfum» gÄr det tillbaka till den berömda parfymtennan Jean-Paul Gaultier, som gjorde skillnad. Men den Àr ocksÄ omdesignad för att sprida vackra bronsreflektioner, liksom en lyxig medaljong för att alltid erbjuda samma originalitet och lÀgga till en touch av elegans.

«Le Male Essence de Parfum» har naturligtvis ocksÄ i sin komposition bevarat vissa originalelement som har gjort det framgÄngsrikt, sÄsom lavendelnoter, symboliska för JPG-parfymer för sina goda retro frisördoftar. Men doften erbjuder ocksÄ mer trÀaktiga och sensuella överenskommelser. Faktum Àr att de bÀsta noterna av fÀrsk bergamott «Le Male Essence de Parfum» Àr förknippade med aromater och kryddor som erbjuder en livlig och dynamisk entré. DÄ öppnar hjÀrtnoterna sig för lavendelens krafter, men föredrar att Ätföljas av de nyheter som sprids av de mjuka och sensuella dofterna av kanel och salvia. Slutligen behÄller spÄret av «Le Male Essence de Parfum» skönheten hos sin föregÄngare med blommiga och pulverformiga toner av vita muskler och kumarin samtidigt som de bÀrnstensfÀrens exotism lÀggs till.

SÄledes har «Le Male Essence de Parfum» lyckats bevara det bÀsta av sina mÄnga berömda ursprung, med lÀtthet och kraft att vÀnda sig mot alltmer virila och alltmer innovativa horisonter, som skapelser alltid före sin tid, av Jean-Paul Gaultier.

Leave a Reply