Christian Dior-cat VarumÀrken

Parfym Extrait Sauvage Christian Dior

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Christian Dior. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Parfym Extrait Sauvage Christian Dior. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Parfym Extrait Sauvage Christian Dior

 

 

 

SÄledes öppnade Sauvages kontrasterande och sÄ virala doft en förtrollad parentes av öken, kontraster och Àventyr. En parentes som kommer att fortsÀtta 2019 med Sauvage Le Parfum och dess trÀaktiga toner av unik kraft och intensiv sensualitet.

Johnny Depp och Sauvage Le Parfum Äterigen lovar oss fina överraskningar

Genom att be Johnny Depp att bli ambassadör för Sauvage kunde Diors hus inte ha drömt bÀttre nÀr det gÀller image, eftersom han representerar det perfekta Àktenskapet mellan en karibisk pirat bÄde rÄ och definitivt modern, och en man som tvekar att bryta mjuka koder. frÄn showbusiness för att göra dem till din. Dessutom har den en doftande sammansÀttning av radikal skönhet mellan fÀrska citrus- och mineraltoner och eldiga trÀiga krafter.

Vad kan vi förvÀnta oss av Sauvage Le Parfum? Vi vet inte Ànnu, men en sak Àr sÀker, hans trÀiga maskulinitet kommer att överraska mer Àn en!

Faktum Àr att François Demachy hade litat pÄ Sauvage-lanseringen att han arbetat med tre doftkompositioner nÀr han skapade den första flaskan, Sauvage Eau de Toilette 2015. En var aromatisk-trÀig-bÀrnsten och skulle ha blivit Sauvage eau de toilette, den en annan var trÀig-kryddig vi kan förestÀlla oss att den skulle ha blivit Sauvage Eau de Parfum och Àntligen den sista var trÀig, sÄ vi kan anta att det var den senare som inspirerade Sauvage Le Parfum.

SÄ jag arbetade pÄ tre olika spÄr. En uteslutande vedartad, en vedartad kryddig och den som har valts, en aromatisk vedartad bÀrnsten. Han hade valt det med kodnamnet Vilda vilda vÀstern. »François Demachy om skapandet av Sauvage Eau de Toilette i HON.

Sauvage Le Parfum, trÀig maskulinitet sÄ sensuell som den Àr Àkta

François Demachy gillar överdoser, enkla avtal som konkurrerar mellan friskhet och vÀrme, mellan Àkthet och elegans. Han har valt att möta ytterligheterna i Sauvage Eau de Toilette och Sauvage Eau de Parfum, för denna Sauvage Le Parfum möter extremerna inte lÀngre varandra eftersom det Àr vÀrmen som slÄr oss mycket snabbt för att inte lÀmna oss igen.

Sauvage le Parfum öppnar dock med de dynamiska och friska tonerna frÄn sina majors tack vare de otrygga impulserna frÄn mandarin och bergamott. Men djupt inne Àr det det pulserande och exotiska sandeltrÀet som tar oss in i virvelvinden. En virvel som inte stannar tack vare de trÀiga djupen som fortfarande Àr sammansatta runt olibanumhartset, tonka-bönan, utan att förstÄs glömma den omslutande beröringen av vanilj i denna Sauvage i korthet, inte sÄ vild och mycket mer sensuell Àn flyktig!

Du kommer att förstÄ, du behöver inte försöka motstÄ, Sauvage Le Parfum Àr ett kompendium av sensuell virilitet, period!

Leave a Reply