Varumärken Yves Saint Laurent-cat

Paris Première Rose 2016 Yves Saint Laurent

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Yves Saint Laurent. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Paris Première Rose 2016 Yves Saint Laurent. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena РParis Première Rose 2016 Yves Saint Laurent

 

 

 

Därför bestämde han sig för att hyra den här staden som anses vara kärlekens huvudstad. För detta utvecklade han 1983 en parfym som nykter heter Paris. Gjord till en ikonisk juice, den har använts sedan 2010 för att revideras varje vår. Så här är 2016-versionen …

Den nya flaskan Yves Saint-Laurent

Om Paris Première Rose-parfymerna från Yves Saint-Laurent är särskilt efterlängtade, är det framför allt deras flaskor. Faktum är att dessa förändras varje år och gör glädjen hos samlare eller fans av affischen. Den här gången är det en djup svart lack. Naturligtvis påminner Paris Première Rose-flaskan om den ursprungliga Paris-parfymen från 1983. Det är en mångfacetterad glasglob. Tidigare transparent, idag är det helt ogenomskinligt. Ursprungligen pryddes hans mössa med ros och guld. Nu är den rosa mer slående. För ordens skull, vet att det här fallet är mer särskilt inspirerat av de kärlekskort som Yves Saint-Laurent skickade till sina nära och kära varje år. Av goda skäl var hennes favoritmotiv hjärtat och stjärnan. Det är dock just det senare som vi hittar i den nya Paris Première Rose-designen. Detta visar lite vintage som håller sin modernitet idag. På samma sätt har hon en liten feminin sida som passar henne som en handske!

Den mycket feminina doften av Paris Première Rose

Som namnet antyder sys Paris Première Rose-parfym från Damaskusros. Denna juice utvecklades, precis som den första Paris, av parfymern Sofia Grojsman. Men för tillfället omringade han sig med Dominique Ropion. Sedan skapade de tillsammans en slags enorm, ljusblomstrande bukett. Allt börjar med en kombination av violetta och neroli blad. Därför avger den en dammig och solig lukt. På samma sätt kompletteras allt med ett nyponavtal. Så det är i hennes hjärta som rosen bokstavligen låter all sin kvinnlighet explodera. Den senare drar sin ljushet parallellt genom dalens lilja och är också berikad med pion. Slutligen lämnar allt en känsla av renhet som kommer från den vita mysk. Sandelträ å andra sidan ger strukturen till helheten och ger den mer djup samtidigt som den bibehåller en krämig impuls så jämn som en smek.

Leave a Reply