Guerlain-cat VarumÀrken

Petit Guerlain Rose Guerlain Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Petit Guerlain Rose Guerlain Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Petit Guerlain Rose Guerlain Eau de Toilette

 

 

 

För att fira 20-Ärsjubileet för denna kÀnsliga doft avvisade Thierry Wasser sin nya komposition i tvÄ raffinerade flaskor: Petit Guerlain Rose och Petit Guerlain Bleu.

Petit Guerlain Rose eller parfym för vÄra tjejer skapade av Jean-Paul Guerlain

Det var vid tillfÀllet för hans sonson att Jean-Paul Guerlain bestÀmde sig för att komponera en parfym bara för sig sjÀlv, och naturligtvis ocksÄ för alla andra barn! Med samma elegans som husets parfymer för vuxna och med frÀscha, blommiga och barns inslag skapade Jean-Paul Guerlain den vackra Petit Guerlain 1994.

För Petit Guerlain kommer annonskampanjen att vara öm och delaktig i att presentera en ung man som försöker «stjÀla» Petit Guerlain som framhÀvs pÄ hans sovrumsskÄp som en vuxenparfym. NÀr det gÀller flaskan bestÄr den av ett mycket ovalt glas som gör det lÀtt att hÄlla i hÀnderna pÄ en vuxen eller ett barn naturligtvis!

Trots framgÄngen med denna första komposition hade Jean-Paul Guerlains Petit Guerlain försvunnit frÄn parfymbutiker sedan 2007, sÀrskilt pÄ grund av lagstiftning om de rÄvaror som anvÀnds. Under 2014 kommer Thierry Wasser att föda denna vÀrdefulla parfym genom att komponera den igen och vÀlja att fÄ den att visas i den traditionella kejsarinnan Eugenia-flaska bin. Om tvÄ dofter föds under namnen Petit Guerlain Rose och Petit Guerlain Bleu, Àr deras skönhet liknande pÄ grund av deras identiska komposition.

Mellan friskhet och delikatesser klÀr Petit Guerlain Rose vÄra smÄ med sötma

Den första versionen av Petit Guerlain komponerad av Jean-Paul Guerlain för sitt barnbarn skiljer sig dÀrför relativt frÄn den som skapades av Thierry Wasser för Petit Guerlain Rose. Förutom lagstiftningen som krÀvde att innehÄllet i djupet av denna Petit Guerlain Àndrades, visste Thierry Wasser hur man skulle anpassa denna parfym frÄn 1994 till smaken under 2014-Ären och tillade sÀrskilt vackra delikatesser.

Petit Guerlain Rose öppnar med fĂ€rska toner av apelsin och mandarin, förstĂ€rkt av vackra aromatiska toner av lavendel och kamomill. HjĂ€rtat, som bestĂ„r av ros och mimosa, blir mjukt och elastiskt, sĂ€rskilt tack vare den pulverformiga violetten som pĂ„minner oss om parfymerna i Belle Époque. Thierry Wasser lade till dessa söta blommor en touch av apelsinblom i Jean-Paul Guerlains originalkomposition, vilket ger den doften av söta delikatesser. Denna ömma konditorivaror kommer att fortsĂ€tta i djupet av akacihonung och pistasch inbĂ€ddat i omslutande vita muskler, och ersĂ€tter perfekt styrkan i de trĂ€iga tonerna frĂ„n den första Petit Guerlain frĂ„n 1994.

”För en perfekt harmoni med huden hos smĂ„ barn har inslag av pistaschmandlar tillkommit, en mycket subtil delikatess, förstĂ€rkt av akacihonung och mysiga toner av tjuv sötma. »Guerlain för Petit Guerlain Rose.

Leave a Reply