Christian Dior-cat VarumÀrken

Poison Girl Onexpected Christian Dior Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Christian Dior. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Poison Girl Onexpected Christian Dior Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Poison Girl Onexpected Christian Dior Eau de Parfum

 

 

 

Totalt tvekade Dior inte att spendera 80 miljoner franc för lanseringen pÄ det prestigefyllda Chùteau de Vaux-le-Vicomte. Som ni kan se har ingenting lÀmnats Ät slumpen för att göra det till en av de bÀsta parfymerna i historien. Det gjordes och idag anses Poison vara en av de bÀstsÀljare i kvinnans parfymeris historia. Sedan 2015 riktar sig en ny version av denna juice till den nuvarande generationen av unga kvinnor: Poison Girl. Dior uppmanar oss nu att upptÀcka ett derivat av sin doft som heter Poison Girl Onexpected.

Den nya upproriska andan av Poison Girl OvÀntad doft

Poison Girl Onexpected Ă€r ett skandalöst spĂ„r som uppmuntrar kvinnor idag att lĂ„ta sina kĂ€nslor tala och befria sig frĂ„n «vad ska vi sĂ€ga.» Med honom uppfinns Dior-myten pĂ„ nytt och dagens kvinnor Ă€r inte rĂ€dda för att visa upp sin mest provocerande sida. Det starka verbet, mus av Dior, Camille Rowe, tvekar inte att proklamera högt och tydligt ”JAG ÄR GIFT!”. Denna sexiga nya feministiska ikon förkroppsligar den pĂ„stĂ„dda frĂ€ckheten hos dagens kvinnor. Poison Girl Ă€r lika ond som sin föregĂ„ngare, och hennes utsökta giftiga spĂ„r har redan en enorm följd. Med Poison Girl Unexpected, «Àr Dior inspirerad av en ny kvinnlighet friare, mer vĂ„gad och mer uttalad Ă€n nĂ„gonsin, och omsluter oss i en parfymerad kĂ€nsla som Ă€r lika överraskande som den Ă€r beroendeframkallande.»

Dior litar Àn en gÄng pÄ en Àppleformad parfymflaska

Utan att avvika frÄn traditionen presenteras Poison Girl OvÀntat för oss i en Àppleformad flaska. SÄledes behÄller den sin frestande silhuett och vÄgar Àn en gÄng med en oförskÀmd rosa fÀrg. Effekten lockar och förför. Hennes svarta mössa förstÀrker under tiden mysteriet med denna sÀrskilt sexiga tjej idag. Adjektivet «ovÀntat» tycks under tiden ha lagts till för hand snabbt pÄ flaskans framsida för att hÄlla sig sÄ nÀra som möjligt till den «ovÀntade» effekt som Dior önskar.

Poison Girl Onexpected, ett kompendium av friskhet

Poison Girl Unexpected Àr fortfarande en blommig och gourmetkomposition, men den visar mer friskhet Àn nÄgonsin. Det vÄgar med en oövertrÀffad koncentration av ingefÀra, vilket ger det en kryddigare och sÀrskilt afrodisiakum andetag. Poison Girl Onexpecteds fÀrskhet dyker upp igen med en blodorange öppning. Hennes hjÀrta spelar emellertid kvinnans kort. Det slÀpper ut ett andetag av Damaskusros, ett sant emblem för kvinnors parfymer. Slutligen Àr Poison Girl Unexpected baserad pÄ en söt vaniljbas.

Denna nya juice presenteras för oss i tre olika versioner av 30, 50 och 100 ml. PÄ samma sÀtt erbjuder Dior oss ocksÄ ett nytt sÀtt att parfymera oss tack vare 20 ml rullpÀrla, att glida i nÄgon av dina vÀskor.

Leave a Reply