Ralph Lauren-cat VarumÀrken

Polo Supreme Cashmere Ralph Lauren Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Ralph Lauren. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Polo Supreme Cashmere Ralph Lauren Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Polo Supreme Cashmere Ralph Lauren Eau de Parfum

 

 

 

Det verkar ocksÄ som att Ralph Lauren har valt den hÀr gÄngen för att föra mÀns elegans till sin paroxysm. VarumÀrket erbjuder oss en ny doft, en slags perfekt utföringsform av en karismatisk gentleman. Fokusera pÄ den nya Supreme Cashmere Polo.

Ralph Lauren Polo Fragrance Collection

Om utseendet pÄ den senaste Supreme Cashmere Polo Àr ganska aktuellt, vet att det ÀndÄ skapades i kontinuiteten i en samling av flera decennier. Faktum Àr att den första Polo-parfymen slÀpptes 1978, i hyllning till sporten med samma namn och Ralph Laurens egen kÀrlek till hÀstar. SÄledes Àr hela Polo-doftlinjen, inklusive den senaste Polo Supreme Cashmere, en blandning av angelsaxisk tradition och dynamiken hos samtida urbana mÀn. Precis som mannen som Ralph Lauren tÀnkte Àr detta en mycket snygg kollektion. Sedan starten har Polo aldrig misslyckats med att se vÀrdiga eftertrÀdare som Crest 1991, Sport 1994, Blue 2002, Black 2005, Explorer 2007, Modern Reserve 2008 eller Red 2013. OcksÄ förfining av Ralph Lauren verkar alltid gÄ lite lÀngre, vilket framgÄr av mÀrkets senaste tvÄ skapelser: Polo Supreme Oud och Polo Supreme Leather. Det mÄste dock erkÀnnas att Polo Supreme Cashmere följer exakt samma vÀg.

Den nya Supreme Cashmere-polotröjan

Polo Supreme Cashmere Ă€r en doft som vi Ă€r skyldiga parfymern Carlos BenaĂŻm. Han valde att arbeta kring temat maskulinitet. Men Carlos BenaĂŻm arbetar alltid med sina kĂ€nslor och har samtidigt en riktig skrĂ€ck av ceder 
 Det Ă€r dĂ€rför han har valt att uttrycka viraliteten hos Ralph Lauren-mannen genom att ignorera denna ingrediens, som Ă€ndĂ„ anvĂ€nds allmĂ€nt i mĂ€ns parfymer. Polo Supreme Cashmere börjar med en blandning av bergamott, en frĂ€sch och uppfriskande citrusfrukt och kardemumma, en frukt med en kryddigare och anisarom. DĂ„ vĂ€xer ditt hjĂ€rta pĂ„ ett mer mystiskt sĂ€tt. Den hĂ€r kombinerar rökelse och myrra. Det senare Ă€r ett mycket gammalt afrikanskt harts och kĂ€nt för sin vĂ„ta, kryddiga och söta lukt, nĂ€stan lik lakrits. Slutligen slutar Polo Supreme Cashmere med en lyxig mörk kombination av cashmere-trĂ€ och irisrot. Allt levereras till oss i den ikoniska flaskan frĂ„n Polo-kollektionen av Ralph Lauren. Sexig och sofistikerad, denna behĂ„llare Ă€r hĂ€r lackerad i en lĂ€tt genomskinlig svart. Hans imponerande vĂ€xt framkallar silhuetten av en man med fyrkantiga axlar. Modern och manlig, den hĂ€r flaskan klipps helt enkelt med gulddetaljer som dess namn, cabochon och ikoniska polospelare.

Leave a Reply