Prada-cat VarumÀrken

Prada Amber Prada Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Prada. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Prada Amber Prada Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Prada Amber Prada Eau de Parfum

 

 

 

Amber de Prada, Ă€ven kĂ€nd som Prada de Prada, den första parfym som lanserades 2004, bryter dĂ€rför inte pĂ„ nĂ„got sĂ€tt frĂ„n Pradas kunskap mellan traditioner och lysande innovationer. BĂ€rnsten Ă€r helt enkelt ett «nytt sĂ€tt att bĂ€ra Prada» 


BÀrnsten med absolut kvinnlighet i den första Prada-parfymen: Amber

Prada-huset, skapat 1906 av Mario Prada och sköts sedan 1977 av sitt barnbarn Miuccia Prada, Àr en symbol för italiensk lyx och charm mellan forntida kunskap och södra modernitet. Genom att erbjuda sin första parfym först 2004 skiljer sig huset redan frÄn sina haute couture-motsvarigheter, varav de flesta har lanserats sedan 1990-talet i parfymeri. Och det minsta som kan sÀgas Àr att Amber ocksÄ kommer att veta hur man sticker ut genom att erbjuda sina ultra feminina och framstÄende dofter!

Prada bÀrnsten kan inte gÄ obemÀrkt förbi. Oavsett om det sker genom en ordnad och original kommunikationskampanj eller genom parfymen sjÀlv, sipprar den första flaskan Prada upp och upphöjer det vackra huset.

BĂ€rnsten kommer att erbjudas allmĂ€nheten varken mer eller mindre Ă€n en kortfilm regisserad av Jordan och Ridley Scott, som premiĂ€r pĂ„ Berlin Film Festival 2005, nĂ„got som Ă€r sĂ€llsynt för bas, en reklamfilm för en parfym. Dessutom Ă€r filmen en ode till kvinnlighet: en klassisk kvinnlighet genom den lĂ€sta texten (enligt mĂ€rket en gnostisk dikt frĂ„n 100 e.Kr.) men ocksĂ„ en modern och urban kvinna som övervĂ€ger den nuvarande vĂ€rlden. Kort sagt, en tidlös kvinnlighet doftas med Amber av Prada, ocksĂ„ tidlös, för ”Prada-doften Ă€r det maximala uttrycket för en kvinnas personlighet. «

Amber de Prada: mellan blommig femininitet och orientaliska och moderna sensualiteter

Ambers underskattade rektangulÀra flaska pÄminner oss om den klassiska elegansen i Prada-skapelserna samtidigt som han överraskar oss med en original stoppare som en nick till den berömda Miuccia. NÀr det gÀller «pÀronet» som lÀggs senare till Amber, Àr det oundvikligen en extra retro-vÀdjan som ökar den kryddiga elegansen i denna vackra flaska.

Amber de Prada, skapad av Carlos Benaim, Max Gavarry och Clement Gavarry, öppnar med ljusa och lysande toner av mandarinorange, Sevilla apelsin och bergamott. Mimosa absolute ger sin blommiga sötma till denna citruscocktail. HjÀrtat Àr skönheterna i rosor och patchouli-absolutter som berusar oss med sin blommiga och sensuella överflöd nÀr vi prickar oss med rosa bÀr. Djurdjupet i labdanum blandat med köttliga skogar byggda ovanpÄ en tonkaböna och indiskt sandeltrÀ Àr beroendeframkallande. Vanilj ger sin sötma till denna varma och hÀrliga bÀrnstensfÀrgade blandning.

”Pradas första parfym lyfter fram parfymtraditionen genom att se över detta hantverk med ett innovativt sĂ€tt att blanda dofter. Det förkroppsligar klassisk kvinnlighet och modern kĂ€nslighet. Prada för Amber.

Leave a Reply