Prada-cat VarumÀrken

Prada Candy Prada Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Prada. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Prada Candy Prada Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Prada Candy Prada Eau de Parfum

 

 

 

Var och en av dem vÀljs för sin exceptionella kvalitet och spelas sedan i överdrivna proportioner. SÄ Àr inte nöjet större?

Pradas godis

Prada Candy Ă€r en gnistrande doft laddad med livsglĂ€dje. Det Ă€r bilden av en glad och lekfull kvinna, ivrig att njuta av livet till fullo. Det anses vara en slags fĂ€rgglad och oförutsĂ€gbar gĂ„va. DĂ€rför Ă€r det bilden av personen som bĂ€r den. Vare sig det gĂ€ller design eller doft Ă€r Prada Candy en instinktivt förförisk doft. Det Ă€r ett slags rent nöje, vars impulsiva charm oundvikligen drar oss in i dess virvelvind. Tack vare honom sĂ„gs Pradas kvinnlighet i ett nytt ljus. Nu Ă€r det mer explosivt, överdrivet och passionerat Ă€n tidigare. Prada Candy Ă€r en parfym som inte liknar nĂ„gon annan och det Ă€r utan tvekan för att den gĂ„r utanför misshandlad spĂ„r att den har sĂ„ mycket charm. Det uppmanar dig att övervinna dina grĂ€nser och leva ditt liv med passion. Pradas budskap Ă€r tydligt: ​​bry dig inte om vad folk sĂ€ger och lev hur du vill! Prada Candy Ă€r ett koncentrat av djĂ€rvhet som vi upptĂ€cker med glĂ€dje och reserverar överraskningar som alltid Ă€r ovĂ€ntade men optimistiska.

Prada Candys gourmet sensualitet

Prada Candy gjordes av parfymern Daniela Andrier. Hon valde att skapa en mycket original parfym, med ett ganska enkelt recept men dÀr varje ingrediens spelas i en överdos. Dess formel innehÄller tvÄ huvudackord, av motsatt men kompletterande karaktÀr. Det senare hjÀlper till att skapa den unika signaturen till Prada Candy. Denna juice har en musky överenskommelse. Den hÀr Àr omslutande och elegant. I sjÀlva verket innehÄller den pulveriserad iris. Det Àr sedan genom honom att skildra portrÀttet av den eleganta kvinnan i Prada. Sedan kommer ett andra, mer gourmetackord till spel. Den innehÄller en mjuk och köttlig vanilj, en öm och gourmetkaramell, samt en söt bensin frÄn Laos. Detta doseras exceptionellt vid 12%, en sÀllsynt koncentration för denna typ av produkt. Detta förstÀrker bara den sensuella attraktionen av denna juice. Vad mer, hur kan du motstÄ dess blanka design? Prada Candy finns i en slags tunn kolonn av glas. Den senare Àr avslutad med ett ljusrosa lÀderband som ger det ett absolut sublimt retroutseende. PÄ den lÀgger jag stolt Prada-bokstÀverna i guld. Dess transparenta bas avslöjar under tiden fÀrgen pÄ dess apelsinjuice. Slutligen, den sista anteckningen i denna mycket genomarbetade flaska: en blank svart halvmÄneformad pump kompletterar helheten och ger ett ovÀntat utseende till helheten.

Leave a Reply