Prada-cat VarumÀrken

Prada Mandarin Infusion Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Prada. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Prada Mandarin Infusion Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Prada Mandarin Infusion Eau de Parfum

 

 

 

De gÄr utöver aktuella trender, hÀmtar inspiration frÄn forntida kunskaper och lÀgger till moderna tekniker. Idag, efter Rose Infusion 2017, Àr det Mandarin Infusionens tur att se ljuset.

Den första kryddiga anteckningen i Prada Infusions-samlingen

Infusion Mandarine Ă€r en doft som efterlĂ€ngtas av finsmakare i denna samling. I sjĂ€lva verket Ă€r det första gĂ„ngen som en citrusfrukt tilldelas i detta olfaktoriska sortiment. Infusion Mandarine har i denna mening en friskhet som Ă€r vĂ€rd Eaux de Cologne frĂ„n förr. Återupplev minnen medan du framkallar en explosiv ny kĂ€nsla. Denna fĂ€rska mandarin erhĂ„lls genom en innovativ extraktionsmetod. Det Ă€r associerat med andra ingredienser som bitter apelsin, apelsinblomma, neroli eller opoponaco. Resultatet Ă€r en rik och fĂ€rsk juice, varm och balsamico.

Den tidlösa flaskan med Prada

PĂ„ flaskans sida, hĂ€r igen, har Prada-huset satsat pĂ„ tidlöshet och rikedom av ett arv frĂ„n det förflutna. Mandarininfusion presenteras i en mycket raffinerad och tidlös flaska. PĂ„ pannan Ă€r det dekorerat med det ursprungliga Prada-mĂ€rket, designat av familjens farfar 1913. Basen pĂ„ denna flaska Ă€r nu tonad med en antydan till apelsin som ocksĂ„ finns pĂ„ kork, tillrĂ€ckligt för att framkalla en blick livlighet. av en mandarin 


Leave a Reply