Paco Rabanne-cat VarumÀrken

Pure XS Eau de Toilette Paco Rabanne

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Paco Rabanne. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Pure XS Eau de Toilette Paco Rabanne. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Pure XS Eau de Toilette Paco Rabanne

 

 

 

Efter kolossal framgĂ„ng följdes dessa av Black XS L’ExcĂšs 2012. Det verkar dock som att det Ă€r just detta överskott som Paco Rabanne-huset har beslutat att fokusera pĂ„. VarumĂ€rket presenterar sin nya juice som heter Pure XS, ett koncentrat av vĂ€rme och erotik.

Erotiken hos Pure XS

Med den hĂ€r nya doften avser Paco Rabanne klart att höja vĂ€rmen lite! VarumĂ€rket verkar vilja skapa en tydlig lĂ€nk mellan ordet «Pure XS» och «Pure Excess». Mer Ă€n nĂ„gonsin spelar Paco Rabanne med likheten mellan dessa uttryck för att skapa en köttlig och erotisk atmosfĂ€r. NĂ€r allt kommer omkring Ă€r orden «sex» och «överflöd» nĂ€stan akronymer 
 Pure XS förkroppsligar «överskott i sin renaste form. Det överhettar huden. Utan att vara orientalisk spelar den med en het-kall kontrast, rĂ„ och dekadent. Det Ă€r rent sex ”. Denna komposition Ă„tföljs sedan av en reklam, minst sagt, tydlig. En ung man med en naken torso gĂ„r in pĂ„ scenen pĂ„ spĂ„ret «Carmen». Han tror att han befinner sig i badrummet och paraderar framför spegeln. Men mĂ„nga kvinnliga ögon observerar honom genom mĂ„lningar och tonade speglar. Fler och fler kvinnor flockar för att se detta spĂ€nnande skĂ„despel. Han slutar med att knĂ€ppa upp byxorna och tar slutligen sin flaska Pure XS. Hon sprider det över hela kroppen 
 Verkligen över hela kroppen 
 Det Ă€r för mycket för de hĂ€r beundrande grupperna som omedelbart ger efter för en kollektiv sjukdom!

Det nya utseendet pÄ Paco Rabannes Pure XS-parfym

Rent estetiskt levereras Pure XS av Paco Rabanne till oss i en facetterad flaska, transparent vid basen och ogenomskinlig svart högst upp. Allt gÄr ocksÄ igenom en typiskt maskulin nyans av blÄtt. Pure XS-namnet visas pÄ pannan i guldfÀrg. UppsÀttningen Àr bÄda vÀldigt elegant utan att sakna virilitet. Receptets sida, hela kompositionen av Pure XS har inte avslöjats. IngefÀra placeras i mitten av denna komposition, som talar volymer om afrodisiakumssidan av denna parfym. Det erbjuder hÀr en skarp, kryddig och till och med lite tvÄlig arom. Komplexiteten hos denna ingrediens mjukas upp av myrravÀrmen. Detta forntida harts som odlas i Afrika ger hÀr en mer fuktig och söt smak. LÄt en smak nÀra lakrits eller anis flyta i kölvattnet. Vanilj omsluter ocksÄ allt med en söt och sensuell kÀnsla. Slutligen sammanfogar de trÀiga tonerna helheten för att understryka viriliteten hos denna sÀrskilt köttsliga och maskulina juice.

Leave a Reply