Boucheron-cat Varumärken

Quatre Eau de Toilette för män Boucheron

Om du har kommit till vår blogg är det för att du är intresserad av att köpa denna underbara parfym av märket Boucheron. Här får du inte bara en fullständig beskrivning av Quatre Eau de Toilette för män Boucheron. Vi ska också visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt låga priser.

För att få tillgång till erbjudandena behöver du bara klicka på någon av knapparna nedan och jämföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och läsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bästa erbjudandena – Quatre Eau de Toilette för män Boucheron

 

 

 

Men Boucheron upptar nu en annan sektor: parfym. Ibland finns det dock bara ett steg mellan dessa två världar. Således bestämde Boucheron att avvisa en av sina ikoniska ringar i en parfymduo. Därför är det mer exakt Quatre pour Homme-doften som vi kommer att fokusera på här.

När en ring blir en ikonisk herddoft för Boucheron

Quatre Homme är en parfym som har samma namn som en av de mest kända ringarna i Boucheron-huset. Dessutom kombinerar denna solo flera emblematiska tekniker från varumärket. Som namnet antyder samlar Quatre-ringen fyra ringar, som alla kommer från en viss teknik. Den första av dessa är en sammansättning av två guldringar för att bilda en Double Godrons. Denna teknik uppfanns 1889. Den andra ringen bildar Clous de Paris-motivet, starkt inspirerat av parisiska kullerstenar och noggrant handmejslade av mästerjuvelerna i Boucheron-huset. Den tredje ringen är å sin sida täckt av diamanter i sin stenlagda version. Således fångar den senare ljuset på en polerad guldbas. Denna kunskap är möjlig tack vare tekniken ”spegelmontering”, ett exklusivt kunnande signerat av Boucheron. Slutligen förbättras ensemblen ytterligare med ett Gros Grain-motiv, ett äkta mästerverk av guldsmed. Dessutom, precis som denna exceptionella juvel, avslöjas Quatre Homme-parfymen genom flera aspekter. Han har en mycket självsäker personlighet allierad med en känslighet som avslöjas djupt ner. Hennes temperament är helt fascinerande, vilket gör mannen som bär denna doft särskilt förförisk.

Fyra hanar, Boucherons vedartade ormbunke

För att möta utmaningen att tolka en juvel som är så känd som denna vände sig Boucheron till parfymern Christophe Raynaud. Sedan valde han att arbeta kring temat för ormbunken, en stor klassiker i parfymer för män. Men han lade till all den kunskap som vi känner till Boucheron-huset. Quatre Homme animeras först av en fräsch och genomträngande ljusstråle. Kombinera bergamott och lime för ett mer uppfriskande resultat. Därefter öppnar hjärtat med en mer vegetabilisk fasett av violetta löv berikade av explosiva dofter av muggurt. Denna ingrediens frigör här en kraftfull maskulinitet. Så Quatre Homme vill plötsligt vara mer lugnande. Gå tillbaka till de autentiska smakerna av herrparfymer som lavendel. Geranium är också mycket elegant och visar en touch av kryddig fräckhet. Uppsättningen utvecklas sedan till träaktiga toner. Quatre Homme slutar med patchouli-atmosfären associerad med drivved och labdanum. Quatre-ringen sitter under tiden stolt ovanpå din flaska. Den finns här i cabochonform som innehåller en härlig doft.

Leave a Reply