Rochas-cat VarumÀrken

Rochas Eau de Parfum Woman Rochas

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Rochas. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Rochas Eau de Parfum Woman Rochas. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Rochas Eau de Parfum Woman Rochas

 

 

 

Tillsammans med Edmond Roudnitskas nĂ€sa komponerar Marcel Rochas den hĂ€r kvinnan som en sensuell och köttslig ode till dem som Ă€lskar men ocksĂ„ till alla dem som inspirerar honom. En sann doft av absolut femininitet, Femme utstrĂ„lar en luft av frihet till befrielsekvinnorna 


Kvinna jag Àlskar dig eller Kvinna frÄn Rochas 


Rochas-parfymer hade redan förfört kvinnor pÄ 1930-talet med vackra dofter med stÀmningsfulla namn som Audace eller Air Jeune. Men det saknade fortfarande parfym som, precis som husets kvinnliga modemodeller, skulle veta hur man skapar en fullstÀndig identitet för sig sjÀlv, andas en ny luft nÀr Marcel Rochas Àlskar att destillera dem i sin haute couture.

Under kriget trÀffade Marcel Rochas den stora Edmond Roudnitska som han berÀttade om sitt galna projekt för att skapa en parfym för att hedra sin framtida fru, HélÚne. Hans nÀsa, som redan var sÄ begÄvad, gav honom sedan en oövertrÀffad komposition runt ett syntetiskt material som i kombination med prunol bildade en helt utsökt doft av kanderad plommon. Genom att lÀgga till fantastiska blommor, en chyprebas och lite fruktiga kryddor föddes en doft av en helt ny sensualitet: Femme de Rochas.

Femme de Rochas lanserades 1944 och var en stor framgÄng med kvinnor som i slutet av kriget bara letade efter glittrande nyheter och dofter som utstrÄlade livsglÀdje och sensualitet. Som en kÀrlekselixir uppfann Femme de Rochas ett nytt sÀtt att parfymera och Àlska dig sjÀlv i en flaska 


Femme de Rochas, en sensuell kypre med absolut kvinnlighet

Woman de Rochas-flaskan, som erbjuds som en ljus och spökande silhuett av en drömmande kvinna, gjordes först av Lalique-glas för att skapa sÄdana vÀllustiga kurvor. Den glamorösa svarta spetsen som senare dekorerade Kvinnans förpackningar var naturligtvis en hÀnvisning till skapelsen som Marcel Rochas gjorde nÄgra Är tidigare för Mae West, en stor skÄdespelerska.

Edmond Roudnitskas vackra komposition erbjuder i en inledande balett ganska fruktiga toner mellan sammetslen persika och mousserande bergamott. Plommon verkar kanderad för att bÀttre smÀlta in i den hÀr vackra kvinnans vackra blommiga hjÀrta. Faktum Àr att kören som Àr orkestrerad kring jasmin, ros och ylang-ylang skickar oss sin prakt med fÀrgade exotiska och kryddiga dofter av immortelle. Slutligen Àr chypresensualiteterna byggda runt bÀrnsten, patchouli, ekmossa och sandeltrÀ inslagna i gnistrande kummin för att skapa en djup och kryddig spÄr av den Àlskade Rochas-kvinnan.

Galen kÀr i HélÚne, hans fru nyligen, uppmanar Marcel Rochas Edmond Roudnitska att uppfinna en parfym av absolut kvinnlighet för honom. En doft som fÄngar stilen i hans skulpturella skapelser med stor sensualitet. »Interparfums (Àgare av Rochas) för kvinnor.

Leave a Reply