Rochas-cat VarumÀrken

Rochas Mustache Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Rochas. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Rochas Mustache Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Rochas Mustache Eau de Parfum

 

 

 

Mustasch föddes 1949 och firar sitt 70-Ärsjubileum som sÄdant. Riktad mot en ny generation mÀn förvandlas den idag till en Eau de Parfum. Mer explosivt, virilt och levande Àn tidigare tar det oss till ett tidlöst territorium, laddat med sensualitet.

Mustasch de Rochas, en liten doftrevolution

Rochas har inte valt att ge nĂ„gon Ă€ra till nĂ„gon parfym i sin historia. Faktum Ă€r att Mustasch gjorde ett högt ljud nĂ€r det skapades. Fram till honom tenderade manliga essenser att sakna personlighet. Parfymer för mĂ€n var Ă€nnu inte helt utvecklat. Dessa herrar parfymerades sedan med enkel Eaux de Cologne. Mustasch har vĂ„gat erbjuda oss en ny framstĂ€llning av parfymer, som definierar en aldrig tidigare skĂ„dad förfining för mĂ€nniskan. Hans namn verkade emellertid uppenbart för hans skapares ögon nĂ€r han besökte Louvren och stannade framför portrĂ€ttet av Charles I av England, gjord av mĂ„laren Van Dyck. Det Ă€r precis hela personligheten hos denna starka och erövrande mĂ€nniska som dyker upp frĂ„n denna vĂ€sen. Även i dag, Ă€ven om denna parfym frĂ„n förr har förvandlats, Ă€r dess oförĂ€nderliga karisma fortfarande kvar.

Mustasch Eau de Parfum, ett explosivt recept i en tidlös flaska

Mustasch Eau de Parfum erbjuder ett helt nytt recept, harmoniskt men mycket kontrasterande. Denna parfym spelar med ovÀntade sammansÀttningar mellan ingredienser som motsÀtter sig allt. Till en början kompenseras mandarinens fÀrskhet av de rosa bÀrens skarpa vÀrme. Denna vÄgiga stövel Àr livlig och attraktiv. Sedan berikas Mustasch Eau de Parfum med ett elegant och trÀigt hjÀrta som blandar bulgarisk ros med Atlas ceder. De maskulina och feminina koder blandar sig som för att bÀttre förvirra problemen. Kraftfull och tÀt samtidigt förstÀrker Mustache Eau de Parfum dess mycket uttalade karaktÀr med en mörkare patchouli-smak. Hans manlighet vÀrms gradvis upp. Slutligen slutar Mustache Eau de Parfum med en kombination av vanilj och bensin. Allt presenteras för oss i en tidlös flaska som liknar Rochas första komposition. Flaskan bildar en cylinder av tjockt och fint snidat glas. Dess solida bas Àr ett plagg av all sin manlighet, som dess metalliska svarta mössa. Dess ikoniska röda etikett pryder fortfarande framsidan. Bara dess saft Àr mer bÀrnsten Àn tidigare, som för att materialisera all vÀrme och sensualitet som den hÄller i sitt hjÀrta.

Leave a Reply