Annick Goutal-cat VarumÀrken

Rose Pompon Annick Goutal Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Annick Goutal. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Rose Pompon Annick Goutal Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Rose Pompon Annick Goutal Eau de Toilette

 

 

 

Dessutom förestÀllde han sig ett universum som liknar honom, samtidigt raffinerat, feminint och avantgarde. Om och om igen tackade han blommorna och nÀrmare bestÀmt rosen som han ansÄg vara den mest feminina av dem. Som sÄdan har Annick Goutal-huset Àn en gÄng beslutat att utveckla en doft tillÀgnad denna taggiga vÀxt. Den hÀr heter Rose Pompon.

Annick Goutal och hennes passion för rosor

Annick Goutal Ă€r kĂ€nd för att ha skapat mĂ„nga blommiga soliflowers som hyllning till de vackraste blommorna i sin egen trĂ€dgĂ„rd. Annick Goutal har faktiskt alltid varit fascinerad av blomningen av vĂ€xter, som förĂ€ndras varje vĂ„r och utvecklas med Ă„rstiderna. Men bland de mĂ„nga blommorna som hon uppskattar Ă€r rosen en av hennes favoriter. Han sĂ„g i det senare ett mytiskt tema av parfymer som tackar kvinnligheten. Det Ă€r ocksĂ„ en hyllning till denna passion för ros som Rose Splendide juice utvecklades 2010. Det var en frĂ€sch och luftig romantik, som om den fortfarande var drĂ€nkt i morgondaggen. Vid detta tillfĂ€lle Ă€r det en ny vision av den som erbjuds oss i Rose Pompon-parfymen. Som Annick Goutal sa, ”Naturen och dess underverk leder mig. Mina kĂ€nslor förvandlas till aromer, jag kallade drömmen som leder mig för parfym. «

Rose Pompons glada elegans

Rose Pompon utvecklades av Annick Goutals dotter Camille, varumĂ€rkets nya regissör som eftertrĂ€dde sin mor, liksom Philippine CourtiĂšre. Tillsammans skapade de en juice baserad pĂ„ en ”frĂ€sch och ljus ros, en unik doft frĂ„n en ny horisont. För att göra detta valde de att starta sin parfym med en dynamik som kommer frĂ„n bergamott. Sedan ger denna citrus frĂ„n korsningen mellan citron och bitter apelsin vika för ett blommigt och fruktigt hjĂ€rta. Detta kombinerar rosens femininitet med pionens förfining. Hallon och svarta vinbĂ€r ger denna uppsĂ€ttning en saftigare och mer glittrande boost. Rosa peppar hjĂ€lper ocksĂ„ till att ge Rose Pompon en kĂ€nsla av sassy och frihet. Slutligen slutar allt med en djupare cedertrĂ€ning. Den hĂ€r Ă€r emellertid fortfarande insvept i en luftig antydan till vit mysk. Rose Pompon Ă€r en «livsglĂ€dje manifest». Den var designad för en frĂ€sch och glittrande kvinna som lockar alla ögon med sin solstrĂ„le. Detta Ă€r en sassy men beroendeframkallande juice som bĂ€st kan beskrivas som en «ljus, ljusrosa. Dessutom förstĂ€rks helheten av en generöst formad flaska. Genomskinligheten i dess kristall Ă€r nu omdesignad i rosa nyanser. Allt Ă€r, som alltid, skuren i tjĂ€ra. UppsĂ€ttningen Ă€r utrustad med en exemplifierande delikatess. Illustrationen pĂ„ förpackningen Ă€r den australiensiska konstnĂ€rens Kerrie Hess verk.

Leave a Reply