Christian Dior-cat VarumÀrken

Sauvage Christian Dior Eau de Toilette

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Christian Dior. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Sauvage Christian Dior Eau de Toilette. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Sauvage Christian Dior Eau de Toilette

 

 

 

Vem Àr bÀttre Àn Johnny Depp att förkroppsliga karaktÀren av detta öppna hav tÀnkt som en okonventionell naturlig elixir? Huset som Àr kÀnt för sina musers skönhet och ursprungliga karaktÀr erbjuder dÀrför en stark bild för att presentera en ren och kraftfull doft.

Johnny Depp piraten och «Sauvage» av Dior, en sensuell och djur cocktail

”För att skapa Sauvage började jag med mĂ€nniskor. En uppriktig och uppenbar maskulinitet. Som bilden av en gammaldags man, för tid. »1 bekrĂ€ftar François Demachy, parfymer-skapare av Dior. Och en enda fras, parfymern, sammanfattar hela doftens innovativa koncept. BĂ„de reklamen och bilden av mannen som skulle spela «Sauvage» var tvungen att vĂ€ljas 
 DĂ€rför var det uppenbart att övertyga den fantastiska och orubbliga Johnny Depp att bli musen till «Sauvage». Johnny Depp förkroppsligar genom sin ursprungliga personlighet, den moderna mannen fri medan sofistikerad och sensuell.

Platsen, som skjutits Äterigen av Mondino, en Dior-regelbunden, presenteras som en vÀgfilm dÀr karaktÀren spelad av Johnny Depp, trött pÄ den mörka staden dÀr han «grÄter med sin gitarr», flyr till soliga öknar och till vilda djur. «Sauvage» representerar dÀrför det utrymme och frihet som finns i rena och rÄvaror och kÀnslor, utan konst.

«Sauvage» en parfym som kontrasterar mellan lyx och nykterhet

Liksom mannen han representerar Àr «Sauvage» den kÀnsliga blandningen av sofistikering och enkelhet.

Flaskan Àr noggrant utformad, som alla Dior-flaskor som verkligen Àr skapade för att vara konstverk. Formens enkelhet kompenseras av de kÀnsliga nyanser som glaset erbjuder som Àr tonat mellan midnattblÄtt och svart, fÀrger som Àr mycket populÀra idag. NÀr det gÀller doften satsar den pÄ storslagna och medelhavsomrÄden och material, lyxiga och mycket naturliga.

De översta tonerna ger en ren himmel utan yta dÀr bergamottnoter i Reggio di Calabria gnuggar axlarna med hÄrdhet och aromer av Sichuanpeppar och rosa bÀr. DÄ leker Ambroxan, vÀrdig arving till det nu berömda ambergrisen, med sina marina, kraftfulla och animaliska toner för att leverera frÀscha och glittrande citrusaromer av elemi, kraftfullt trÀig och rÄ vetiver samt söt och aromatisk ren lavendel. Det djupa «Sauvage» -spÄret av patchouli och Ambroxan kvarstÄr och Àr signerat och erbjuder en stark, naturlig komposition, men ocksÄ elegant och tidlös.

«Sauvage» av Dior, leker med dagens mÀnniskas kontraster och motstÄnd för att skapa en doft för sitt öde som hÄller fast vid hans hud, som överraskar honom utan att störa honom och som överraskar lika mycket som det lugnar. Dior-mannen Àr «vild», det Àr sÀkert, men en tam och elegant vild, det Àr sÀkert.

Leave a Reply