Guerlain-cat VarumÀrken

Shalimar Eau de Parfum Souffle de Parfum Edition Paon Guerlain

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Shalimar Eau de Parfum Souffle de Parfum Edition Paon Guerlain. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Shalimar Eau de Parfum Souffle de Parfum Edition Paon Guerlain

 

 

 

För att göra denna ikoniska juice, född 1925, inspirerades Jacques Guerlain av den galna kÀrleken mellan Maharajah Shah Jahan och hans favoritfru, Mumtaz Mahal. Dessutom Àr det just frÄn denna idyll som den ikoniska Taj Mahal föddes. Shalimar blev sedan snabbt en nödvÀndig parfym som strÀckte sig över Ärtiondena för att nÄ oss med elegans. Men 2014 beslutade Guerlain att tolka det igen i en version som heter Shalimar Souffle de Parfum. Men den hÀr gÄngen Àr det en begrÀnsad upplaga av denna juice som erbjuds av Guerlain-huset.

Shalimar Souffle de Parfum, en begrÀnsad upplaga tillÀgnad pÄfÄgeln

Shalimar Souffle de Parfum avslöjas den hĂ€r gĂ„ngen i en mycket grafisk och konstnĂ€rlig Limited Edition. Dess ikoniska flaska Ă€r förstĂ€rkt med en blĂ„aktig dekoration som avslöjar en pĂ„fĂ„gels skönhet. Faktum Ă€r att detta djur bidrar till att dra oss Ă€nnu en gĂ„ng till den indiska miljön. För rekordet Ă€r pĂ„fĂ„geln en helig fĂ„gel i Indien. Det Ă€r allmĂ€nt förekommande inom hinduisk konst och med tanke pĂ„ dess rika arv i den religiösa vĂ€rlden kronades det till och med som ”Indiens nationella fĂ„gel 1963. PĂ„fĂ„geln Ă€r en symbol för odödlighet och fertilitet. MĂ„nga gudar har associerats med honom och indisk mytologi sĂ€ger till och med att Buddha skulle reinkarneras som en pĂ„fĂ„gel. Detta djur Ă€r en symbol för kungligheter, vilket framgĂ„r av Peacock Throne, gjord av Maharajah Shah Jahan. DĂ€rför verkar den första Shalimar och denna nya begrĂ€nsade upplaga intimt kopplade.

Den frÀscha och lysande doften av Shalimar Souffle de Parfum

SÄ vad finns i den sublima flaskan med Shalimar Souffle de Parfum Limited Edition? Liksom alla Guerlain-produkter skapades dess doft av varumÀrkets officiella nÀsa, Thierry Wasser. Dess arom framtrÀder med fÀrska, mousserande och citrusnoter av bergamott, citron och mandarin. SÄ den hÀr snygga och uppfriskande starten viker för ett mer blommigt hjÀrta. Den innehÄller en av de mest heliga blommorna i Indien: sambac jasmin. Detta Àr förknippat med apelsinblommans solstyrka. För att sublimera den och ge den en honungseffekt har Thierry Wasser utsatt den för en mycket speciell destillation. Detta ökar bara blommans kraft i denna doft. Slutligen tar vanilj över och sveper allt i en mjuk, sensuell aura. Vita muskler packar in denna juice, vilket gör den mer beroendeframkallande Àn nÄgonsin. Shalimar Souffle de Parfum Limited Edition har dÀrmed lyckats bevara all elegans hos sina föregÄngare samtidigt som de pÄförde dem mer modernitet. Resultatet Àr en tidlös doft och levereras endast i en 50 ml version.

Leave a Reply