Sisley-företaget har verksamhet i 85 länder och har över 4 000 anställda. Hubert d’Ornano är för närvarande avliden, men hans fru driver fortfarande verksamheten med hjälp av sin dotter Christine och hans son Philippe.

Sisley, det bästa av växter

För många kvinnor representerar varumärket Sisley avancerade kosmetika. Grundare och delägare av företaget Orlane, Hubert d’Ornano, tog över företaget Sisley 1976. Med hjälp av sin fru Isabelle bestämde de sig för att skapa kosmetiska produkter baserade på fytokosmetologi, en teknik som består i att använda naturliga växtextrakt. Tillsammans föreställer de sig kosmetiska produkter, sedan parfymer av hög kvalitet. Sisley har alltid hämtat inspiration från hjärtat av växter, vilket har gjort dem till pionjärer inom fytokosmetologi. Sisley är för närvarande listat som ett “globalt” varumärke i kosmetikvärlden. Företaget erbjuder tre huvudproduktlinjer, nämligen smink, hudvård och parfym.

Sisleys kultprodukter

Ornano-paret är innovativt och avantgardistiskt från början. Resultatet vände inte länge och Sisleys första kultprodukt förblir ”den ekologiska emulsionen”. Släppt 1980 blev denna produkt snabbt nummer 1 för Sisley-försäljning i världen. Flytande struktur, lätt och bekväm, den ”ekologiska emulsionen” har en subtil cocktail av mycket aktiva växter. År 1990 skapades parfymen ”kvällsvatten” av Hubert d’Ornano bara för sin fru … Subtila överenskommelser och en stor doftrikedom ger ”kvällsvatten” en framgång som aldrig slutar. inte förneka det. 1999 lanserade företaget ”Sisleÿa”, en global anti-aging-behandling. En riktig ungdomskoncentrat, den här produkten är för närvarande en obestridd och obestridlig stjärna. År 2002 var ”Phyto-Teint-utstrålningen”, en naturlig grund, en fenomenal framgång. 2007 var lanseringen av ”Hydra Global”, en anti-aging fuktighetskräm, en ny framgång.

Sisley, uppkallad efter den impressionistiska målaren vars verk älskades av Ornano-paret, föddes 1972. Övertogs av Hubert och Isabelle d’Ornano 1976, varumärket Sisley blev snabbt känt tack vare fytokosmetologiska processer. Naturen är kärnan i alla Sisley-produkter. Om Sisley ursprungligen bara erbjöd kosmetika kunde företaget diversifiera genom att erbjuda stora skönhetsbehandlingar samt stora parfymer. Död i september 2015 lämnar Hubert d’Ornano ett imperium bakom sig. Hans fru, fortfarande i spetsen för företaget, stöds nu av sin dotter Christine och hans son Philippe. Framgång ja, men med familjen …

Detta är de mest framstående parfymerna från Sisley

Posts not found