Serge Lutens-cat VarumÀrken

Son De Joie Serge Lutens Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Serge Lutens. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Son De Joie Serge Lutens Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Son De Joie Serge Lutens Eau de Parfum

 

 

 

Serge Lutens lyser med sin uppfinningsrikedom och höga standarder. För honom ligger en parfym «inte i att sammanstÀlla ingrediensförteckningen, utan i en upplevelse, en kÀnslighet». Men det Àr just i dess historia som Son of Joy-doften fördjupar oss. Mellan tvivel, brÀcklighet och glÀdje representerar det ett ögonblick i hans eget liv och tar oss till norra Frankrike, en region dÀr han tillbringade större delen av sin barndom.

Son of Joy or Childhood av Serge Lutens

Fils de Joie Ă€r en Black Collection-doft som tar oss tillbaka till designerns egen historia. ”Stenar, liv, duell, karaktĂ€rer, laster eller sĂ€llsyntheter, vilka aspekter av oss sjĂ€lva kommer vi att lysa? »  Det hĂ€r Ă€r frĂ„gan som Serge Lutens svarar i var och en av sina Black Collection-parfymer. HĂ€r Ă€r det snarare de första Ă„ren i hans liv som vi pratar om. Som en pĂ„minnelse föddes Serge Lutens i Lille under andra vĂ€rldskriget. Alltid plĂ„gad av sin mammas övergivande kommer han ihĂ„g sina tidiga Ă„r i förkammaren i en bar i norr. Fils de Joie beskrivs som en sensuell skapelse som fördjupar oss i «den surrealistiska atmosfĂ€ren i en nordlig bar som upplevs genom ett barns ögon». Resultatet Ă€r en nattlig juice men som utstrĂ„lar ljus, mellan glĂ€dje och plĂ„ga. Naturligtvis, för att inte avvika frĂ„n traditionen, och som alla skaparens parfymer, Ă„tföljs Fils de Joie av Serge Lutens av ett gĂ„tfullt citat: «La rire vĂ€ntar, en fras, ett ord, en situation för att förklara sig sjĂ€lv». Det kan explodera eller kvĂ€vas i handen som döljer det, men om det Ă€r sant kan det inte innehĂ„lla det. PĂ„ huden Ă€r hans anteckning skuggdotter men paradoxalt nog lyser den upp! [
] Den oupphissade skratt Ă€r det som glĂ€djens son exploderar utan anledning. Som barn, i skuggorna, lĂ€rde han sig full, tĂ„rar och illusioner. Idag ger det oss tillbaka ljuset i en fantastisk doft av mesk-ellil ”.

Fils de Joie av Serge Lutens, en lysande jasmindoft

Liksom alla parfymer i Black Collection presenteras Fils de Joie av Serge Lutens i en genomskinlig glaslÄda som strÀcker sig skyward med elegans och förfining. HÀr Àr det tÀckt med en svart och röd etikett, medan den sticker ut av en liten svart kulaformad keps. PÄ luktsidan kÀnnetecknas den av en blommig och lysande andedrÀkt. Jasmine Àr rik pÄ mÄnga lÀttnader. Det Àr bÄde ljust, kryddigt och soligt. I kontakt med ylang-ylang blir den mer vegetabilisk och narkotisk. Musk Ä sin sida ger den en mer animalistisk och förförisk del. Slutligen tillsÀtts en pulveriserad lind till uppsÀttningen för att utveckla den mest köttsliga delen av denna komposition.

Leave a Reply