Dolce & Gabbana-cat VarumÀrken

The One Dolce & Gabbana Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Dolce & Gabbana. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av The One Dolce & Gabbana Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – The One Dolce & Gabbana Eau de Parfum

 

 

 

FrĂ„n början angav Dolce & Gabbana att dess referenser var ”Armani för disciplin, AlaĂŻa för galenskap, Chanel för sitt koncept av haute couture och Jean-Paul Gaultier för kreativitet”. Den första parfym frĂ„n mĂ€rket «Dolce & Gabbana för kvinnor» slĂ€pptes 1992. Kompositionen «The One» för kvinnor lanserades 2006, markerar en sann vĂ€ndpunkt i utbudet av Dolce & Gabbana-parfymer.

Den ikoniska och oförglömliga doften av «The One»

Floral-orientalisk, «The One» doft Ă€r berusande, modern men Ă€ndĂ„ sensuell. Söt men krĂ€vande, kvinnan «The One» Ă€r beslutsam. «The One» börjar med ljusa och levande toner tack vare nĂ€rvaron av litchi, persika, mandarin och bergamottskal. HjĂ€rtat utvecklas sedan till en mycket blommig bukett bestĂ„ende av liljor, dammlilja och jasmin. Plommonens sötma lĂ€ggs hĂ€r till blommorna. Sedan Ă€r basen laddad med trĂ€iga toner med vetiver och sensualitet med bĂ€rnsten och vanilj. För designarna Domenico Dolce & Stefano Gabbana mĂ„ste varje kvinna vara unik, «The One» 


Guldflaskan frÄn «The One»

Kraftfull och lyxig, kompositionen av «The One» mÄste ha en flaska för att matcha. Det Àr dÀrför flaskan Àr gyllene i fÀrg med en ren och modern design. Det representeras av ett tungt glasblock som omges av en solid guldpropp. Flaskan «The One» Àr det perfekta schemat för en överdÄdig stil i kombination med klassiska former. «Han» smyckat med guld gjordes för att ses, firas och dyrkas. För Dolce & Gabbana har varje parfym sin musa. Scarlett Johansson, amerikansk skÄdespelerska, ansvarade för att representera kompositionen «The One». Med Matthew MacCanaughey, som Àr hans manliga motsvarighet frÄn «The One Man», reser de tillsammans genom New York fÀrgade med Italien. «The One» hyllar lyxparfymeri. I vÀrlden av «The One» Àr allt guld, lyx och nöje.

Liksom Dolce & Gabbana-stilen Ă€r varumĂ€rkets dofter en korsning av olika medelhavskĂ€llor, samt en reflektion av de tvĂ„ grundarnas kreativa inspiration. Den första parfymen «Dolce & Gabbana för kvinnor» Ă€r fortfarande en av bĂ€stsĂ€ljarna i huset. «The One» presenteras som en vĂ„gad komposition som har högkvalitativa ingredienser som lilja, jasmin eller till och med bĂ€rnsten. En psalm till lyx och feminin sensualitet. «The One» Ă€r en blommig eau de parfum som kombinerar samtida fruktiga ingredienser med delikatessen av vita blommor 
 Bara för henne.

Leave a Reply