Dolce & Gabbana-cat VarumÀrken

The One For Men Intense Eau de Parfum av Dolce & Gabbana

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Dolce & Gabbana. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av The One For Men Intense Eau de Parfum av Dolce & Gabbana. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – The One For Men Intense Eau de Parfum av Dolce & Gabbana

 

 

 

Sanna ikoner av parfymer, dessa tvĂ„ juicer utgör ett oskiljaktigt par, en viktig duo som gillar att bli uppmĂ€rksam och som vĂ„gar ha en kraftfull och oĂ€ndligt sensuell doft. År efter Ă„r uppfinner The One For Men sig sjĂ€lv och ger oss olika versioner av dess recept, som sĂ„ mĂ„nga manliga personligheter att avslöja för vĂ€rlden. Redan idag, 2020, tolkar den sin trĂ€aktiga och orientaliska doft för att ge en mer magnetisk komposition: The One For Men Eau de Parfum Intense.

The One For Men Eau de Parfum Intense, en mycket kontrasterande doft i en glamorös miljö

The One For Men Eau de Parfum Intense presenteras i en arkitektonisk och maskulin flaska som tydligt pÄminner om stilen hos sina föregÄngare. Hans tunga glasblock ger honom omedelbart en obestridlig virilitet. Dess geometriska linjer Àr raffinerade och rena. Den enda skillnaden: dess gamla transparens har försvunnit till förmÄn för en mycket maskulin och elegant ogenomskinlig svart. NÄgra gyllene detaljer dyker ocksÄ upp hÀr och dÀr, som för att pÄminna dig om din ojÀmförliga kÀnsla av elegans.
Liksom kombinationen av svart och guld, Àr dess recept baserat pÄ mycket kontrasterande ingredienser, ibland mörkare eller ljusare. Först drar The One For Men Eau de Parfum Intense av Dolce & Gabbana vÀrmen frÄn neroli och kardemumma, uppvÀgs av cypressens intensiva fÀrskhet. DÄ Àr hjÀrtat av The One For Men Eau de Parfum Intense mer musky och maskulin, med nÀrvaron av kashmirtrÀ. Dessa kryddiga och trÀaktiga vibbar Àr fortfarande inslagna i rökiga svarta lÀdernoter. Slutligen slutar The One For Men Eau de Parfum Intense med en mörk och kraftfull bas av patchouli och cistus labdanum.

Vem Àr The One For Men Eau de Parfum Intense för?

Mannen som bĂ€r Dolce & Gabbana-parfym Ă€r inte rĂ€dd för att visa sin fĂ€rgstarka personlighet för alla att se. ”Vi Ă€gnar The One for Men till Dolce & Gabbana-mannen: modern, sensuell, kosmopolitisk, som tar hand om sig sjĂ€lv och sin kropp. En man utrustad med en medfödd karisma, sĂ€ker pĂ„ sig sjĂ€lv och som inte Ă€r rĂ€dd för att uttrycka sin personlighet genom den parfym som han bĂ€r ”, förtroende designarna Domenico Dolce & Stefano Gabbana. The One For Men Eau de Parfum Intense vĂ„gar med en anmĂ€rkningsvĂ€rd ny intensitet, samtidigt som de Ă€ldres luktarv bevaras. Det ger ett nytt uttryck för italienarnas naturliga karisma. Det verkar ocksĂ„ ha en tidlös och magnetisk förfining inom sig.

Leave a Reply