Dolce & Gabbana-cat VarumÀrken

The Only One 2 Eau de Parfum av Dolce & Gabbana

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Dolce & Gabbana. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av The Only One 2 Eau de Parfum av Dolce & Gabbana. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – The Only One 2 Eau de Parfum av Dolce & Gabbana

 

 

 

År 2018 gjorde Dolce & Gabbana ett namn med skapandet av The Only One, en överraskande, vĂ„gad doft med en aldrig tidigare skĂ„dad kombination av violett och kaffe. Vid detta tillfĂ€lle upprepar Dolce & Gabbana upplevelsen och erbjuder oss en ny variant. The Only One 2 blĂ€ndar med sin glödande röda klĂ€nning och glamorösa doft.

Den enda 2 och dess hjÀrta av röda rosor

LÄt oss börja med att bli berusade med doften av nya The Only One 2 frÄn Dolce & Gabbana. Som tidigare har kollektionens karaktÀristiska hjÀrta, baserad pÄ violett kaffe, fortfarande kvar. Men den hÀr gÄngen Àr den associerad med en essens av röda rosor, hÀr tolkad i en överdos, som för att översvÀmma hjÀrtat av The Only One 2 med romantik. En varmare och mer sensuell aura framgÄr direkt frÄn denna komposition. The Only One 2 Àr dock förhöjd med frÀscha och fruktiga toppnoter av pÀron, rödbÀr och fresia. Dess bas blir mer öm och söt och förstÀrker den beroendeframkallande karaktÀren av essensen med en duo patchouli och tonka bönor.

The Only One 2 har en rubinfÀrg

För första gÄngen har Dolce & Gabbana vÄgat integrera en extravagant röd fÀrg i sin flaska. Dess gammaldags gyllene transparens har försvunnit till förmÄn för en ny, mer förförisk och glamorös glöd. Skulpterad som en rubin ger flaskan The Only One 2 denna parfym en oÀndligt dyrbar lockelse. Glasets tyngd överraskar och blir ett plagg av all sin kvalitet. Om dess fyrkantiga form ger ett intryck av stabilitet Àr siffran 2 som gÄr lÀngs ansiktet i guld mer rundad. Det Àr förkroppsligandet av feminin generositet och framkallar en kvinnas kropps sensuella kurvor.

Emilia Clarke tar oss till en italiensk trattoria

För att förkroppsliga den hÀr nya doften pÄ skÀrmen har Dolce & Gabbana Àn en gÄng siktat pÄ den förföriska skÄdespelerskan Emilia Clarke, tidigare ansiktet pÄ The Only One 2018. KÀnd för sin roll som Daenerys Targaryen i Game of Thrones saga, The ganska blond fyller bokstavligen atmosfÀren med sin förödande charm. Det verkar bara omöjligt att motstÄ det blÄa i hennes ögon eller hennes söta och varma röst. Hennes leende, förstÀrkt med rubinrött lÀppstift, matchar perfekt med fÀrgen pÄ The Only One 2-flaskan. Scenen Àr enkel och autentisk. Filminspelningen sker i hjÀrtat av en italiensk trattoria, i Trastevere-distriktet i Rom. Denna reklamkampanj, regisserad av Matteo Garrone, fördjupar oss i en intim atmosfÀr i vars hjÀrta Emilia Clarke lockar alla ögon.

Leave a Reply