Thierry Mugler-cat VarumÀrken

Thierry Mugler Mugler Aura Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Thierry Mugler. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Thierry Mugler Mugler Aura Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Thierry Mugler Mugler Aura Eau de Parfum

 

 

 

Var och en av deras dofter Ă€r en riktig utmaning, vare sig det gĂ€ller att montera dofter eller flaskor. Av denna anledning vĂ€ntar varje avgĂ„ng ivrigt och har mĂ„nga överraskningar i vĂ€ntan pĂ„ oss. Den yngsta i huset kommer dĂ€rför inte att undkomma regeln. Aura-parfymen rullas in i en vacker flaska och ger en utsökt doft, eftersom Thierry Mugler smakar sĂ„ bra 


Den gourmet, trÀaktiga doften av Aura av Thierry Mugler

Aura Àr en helt annan doft frÄn sina föregÄngare men det har lyckats bevara DNA frÄn Thierry Mugler-huset. Faktum Àr att Thierry Mugler anses vara initiativtagare till gourmetparfymer, en trend som Àr sÀrskilt pÄ modet i kvinnans parfymavdelning. Han skapade den första söta parfymen i historien 1992. Idag Àr den vÀrldsberömd och heter Angel. Thierry Mugler, som inte vill Àndra sin signatur, har valt att upprÀtthÄlla en gourmetvÀg. Aura börjar sedan med en rabarberpuff. Detta lÀmnar en ljus, grön och nyckfull kÀnsla som flyter bakom honom. Bitter och fruktig överförs snabbt av ett ljusare hjÀrta som innehÄller apelsinblom. Denna medelhavsvÀxt Àr en fantastisk klassiker i kvinnors parfymeri och ger en mer solig aspekt hÀr. Slutligen slutar Aura med en mer sirapig och vedartad bas som utstrÄlar frÄn vanilj.

Förtrollande flaska av Aura

Men den nya Aura skulle vara ingenting utan sin överdÄdiga flaska. Dess behÄllare Àr sÀrskilt bearbetad och dess glas har gjutits hÀr pÄ ett mycket skulpturellt sÀtt. UppsÀttningen bildar ett slags stiliserat hjÀrta och överför dÀrför ett mycket starkt budskap. I sjÀlva verket Àr hjÀrtat en symbol för kÀrlek och kÀnslor. Dess omfattning Àr universell och det Àr ocksÄ pÄ grund av dess starka konnotation att det valdes av Thierry Mugler, en designer som ofta lockar stjÀrnorna. Den gröna fÀrgen har emellertid ocksÄ en mycket symbolisk betydelse. Denna kalla skugga symboliserar européernas hopp. För kineserna Àr det ett tecken pÄ vÄr och godhet. Det representerar den universella saften som föder. I Indien Àr grönt fÀrgen pÄ guden Ganesha och Àr fÀst vid skapelsens sfÀr. Det Àr evighetens och Äterfödelsens emblem. Det Àr ocksÄ en symbol för balans, förnyelse, kÀrlek och harmoni. Du kommer att förstÄ, Aura Àr en doft av lugn och ro. Det avslöjades för oss med en mycket attraktiv skylt. Genom att presentera en naken kvinna tar han oss till hjÀrtat av en frodig skog. Endast Aura-ljusstyrkan verkar styra stegen för den unga kvinnan vars smaragdgröna ögon Àr mest förtrollande.

Leave a Reply