Tom Ford-cat VarumÀrken

Tom Ford Orchid Soleil eau de parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Tom Ford. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Tom Ford Orchid Soleil eau de parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Tom Ford Orchid Soleil eau de parfum

 

 

 

2006 sÄg Tom Ford en parfym baserad pÄ den svarta orkidén «Black Orchid». Den hÀr gÄngen Àr orkidén omgiven av en glödande sol. Förtrollande, kompositionen «Orchid Soleil» Äterigen ger orkidén en speciell plats.

Orchid Soleil, en strÄlande och soldoft

Byggd runt orkidén, «Orchid Soleil» beskrivs som en strÄlande doft som Àr bÄde blommig och uppfriskande. «Orchid Soleil» börjar med en mycket doftande krydda, rosen bÀr. Den senare stimuleras av bitter orange och av mer trÀiga och toniska aromer, tack vare cypressen. Liljens röda hjÀrta erbjuder mÄnga dofter, gröna, blommiga, mjuka och soliga. Den röda liljan Ätföljs av tuberos, en blomma som tidigare kallades «indisk hyacint». Kompositionen utvecklas gradvis mot en intensiv, söt, smidig och utsökt bas tack vare föreningen av vanilj, patchouli, kastanj och vispad grÀdde. Allt Àr delikat tÀckt med orkidé. Naturligtvis Àr «Orchid Soleil» -kvinnan sol- och oemotstÄndligt attraktiv.

Symbolerna i «Orchid Soleil»

Även om orkidĂ©n Ă€r huvudingrediensen i denna komposition, bör du veta att en annan ingrediens, Ă€ven den Ă€ldsta i parfymeri, Ă€r i centrum för uppmĂ€rksamheten 
 Den röda liljan! Den senare har mĂ„nga symboler. Det sĂ€gs att liljan föddes frĂ„n en droppe av Heras modersmjölk och att denna droppe skulle ha fallit till marken medan hon matade Herakles, Zeus son och «av en dödlig». Legenden sĂ€ger ocksĂ„ att Afrodite var avundsjuk pĂ„ blommans skönhet och att hon villigt skulle ha prydt sig med en framtrĂ€dande och obscen pistil. Senare Ă€r det Bibeln som kommer att tala om liljan, för kristna anser att denna blomma Ă€r en symbol för renhet. Vissa författare har ocksĂ„ föreslagit det, i synnerhet Balzac med «Le lys dans la VallĂ©e», och Anatole France med «Le lys rouge» 
 NĂ€r det gĂ€ller flaskan Ă€r den samma som för «Black Orchid» men Ă€r tonad . kopparrosa. Det rĂ€fflade glasets delikatess ger flaskan en mycket elegant sida. Liksom det lilla armbandet knutet till halsen och inskriptionen «i 23 karat guld», noterad pĂ„ sjĂ€lva kristallen.

Tom Ford Àlskar att skapa och förnya. Det kombinerar genialt klassik och modernism. Efter framgÄngen med sina fÀrdiga kollektioner lanseras Tom Ford-mÀrket i parfymer. OrkidéÀlskare, Tom Ford förestÀller sig först «Black Orchid» och slutligen «Orchid Soleil», en mycket glamorös och förförisk komposition. Naturligtvis utstrÄlar kvinnan «Orchid Soleil» skönhet och exotism.

Leave a Reply