Guerlain-cat VarumÀrken

Tonka Imperiale Guerlain Eau de Parfum

Om du har kommit till vÄr blogg Àr det för att du Àr intresserad av att köpa denna underbara parfym av mÀrket Guerlain. HÀr fÄr du inte bara en fullstÀndig beskrivning av Tonka Imperiale Guerlain Eau de Parfum. Vi ska ocksÄ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lÄga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Tonka Imperiale Guerlain Eau de Parfum

 

 

 

Hur kan jag förestĂ€lla mig en parfym utan Guerlinade? Hur kan jag förestĂ€lla mig en Guerlain-parfym utan tonka-bönor? Thierry Wasser tar oss till rötterna till detta dyrbara utsĂ€de tack vare en överraskande och magnifik Tonka ImpĂ©riale 


Mellan retroeffekter och gourmetvÀrme sublimerar Tonka Impériale materialet

Tonka bönor har varit en av Guerlains favoritingredienser i mÄnga decennier. FrÄn den berömda Jicky född 1889 av Aimé Guerlain till den orientaliska Shalimar av Jacques Guerlain till Habit Rouge av Jean-Paul Guerlain eller till och med den berömda Little Black Dress av Thierry Wasser, finns tonkabönan i skapelserna frÄn alla generationer. De Guerlain parfymer. DÀrför var det mycket naturligt att Thierry Wasser valde att hyra honom i en av de vackraste flaskorna i konst- och materialkollektionen: Tonka Impériale.

Tonka ImpĂ©riale Ă€r utan tvekan en av de parfymer av Art and Matter som var mest applĂ„derade nĂ€r den lanserades, sĂ„ mycket att den kunde transkribera den historiska anvĂ€ndningen av tonka-bönan till en komplex doft. Av denna anledning kan Tonka ImpĂ©riale inte sluta erbjuda gourmet- och rostade dofter av den dyrbara bönan, det gĂ„r lĂ€ngre. Mycket lĂ€ngre bort 


Tonka Impériale eller Guerlain-tonkabönan avslöjade i alla sina vackraste ansikten

Genom att erbjuda denna tonka-böna en frÀsch och kraftfull touch av Imperial Tonka-rosmarin, ger Thierry Wasser oss alla pÄ en gÄng en införlivande av denna mandel och vansinnigt giriga ingrediens i ett ovÀntat maskulint universum. Tonka Impériale leker med grÀnserna mellan parfym för mÀn och kvinnor genom att vÄga representera en tonkaböna i ett okÀnt ljus.

«Dess doft uppfattas som» maskulin «pÄ grund av sin aromatiska och trÀiga sida och» feminin «pÄ grund av tonka-bönans och balsamiska toner. I likhet med Jicky Àr Tonka Impériale kontrasterad, ambivalent. Sylvaine Delacourte pÄ Tonka Impériale de Guerlain.

SÄledes öppnar Tonka Impériale med ganska överraskande toppnoter av bergamott och rosmarin blandat med en mandel. En början som Àr tÀnkt att vara en trevlig blandning av kontraster mellan en typiskt feminin mandel och en typiskt maskulin aromatisk ormbunke. I bakgrunden leker Thierry Wasser igen med kontrasterna mellan en jasminblomma med absolut femininitet och ett Àktenskap mellan tonkabönor och honung, rökig och mycket maskulin tobak.

Djupet i denna kejserliga tonka kommer inte att förneka den könsmÀssiga tvetydigheten i denna vackra doft eftersom den andas ut kraftfulla vedartade sensualiteter som sublimerar tonkabönan i feminina och maskulina toner av cedertrÀ, tall och ekrökelse.

Leave a Reply