Parfum d'Empire-cat VarumÀrken

Tonkin Musk Extract Empire Fragrance

Om du har kommit till vĂ„r blogg Ă€r det för att du Ă€r intresserad av att köpa denna underbara parfym av mĂ€rket Parfum d’Empire. HĂ€r fĂ„r du inte bara en fullstĂ€ndig beskrivning av Tonkin Musk Extract Empire Fragrance. Vi ska ocksĂ„ visa dig i vilka svenska butiker vi kan hitta otroligt lĂ„ga priser.

För att fÄ tillgÄng till erbjudandena behöver du bara klicka pÄ nÄgon av knapparna nedan och jÀmföra alla priser.

Om du bara vill veta lite mer om denna parfym kan du hoppa över knapparna och lÀsa beskrivningen som vi har förberett för dig.

De bĂ€sta erbjudandena – Tonkin Musk Extract Empire Fragrance

 

 

 

Dessutom, nÀr han skapade Musc Tonkin-parfym, var hans ambition att erbjuda oss en kraftfull och beroendeframkallande aura som grÀnsar till erotik. Musk Tonkin Àr en doft som liknar en kÀrleksfull kram, pÄ en gÄng katt, lÀder och sol. Gör dig redo att bli full av sin helt söta doft!

Tonkin Musks kraft

Tonkin Musk Ă€r en ingrediens som vanligtvis förekommer i parfymeri, men som oftast finns i dofterna. Men Marc-Antoine Corticchiato hĂ€r valde att placera den i förgrunden. Men Musk Tonkin Ă€r helt klart ett rĂ„material som inte har ambitionen att gĂ„ obemĂ€rkt förbi och som mĂ€rks direkt. Kejsarinnan JosĂ©phines favoritparfym, Musk Tonkin, har blivit, tack vare denna doft, en av parfymdemparnas kultdoftar. Å andra sidan bör det noteras att detta rĂ„material av animaliskt ursprung nu Ă€r helt rekonstituerat i laboratoriet. Dessutom har dess naturliga anvĂ€ndning helt försvunnit frĂ„n parfymer av etiska skĂ€l. Tonkin Musk har anvĂ€nts sedan urminnes tider och Ă€r ocksĂ„ kĂ€nd för sina afrodisiakum. Islam, Ă„ andra sidan, anser att dess lukt kommer frĂ„n Gud, sĂ„ mycket att muslimer har en vana att införliva Tonkin Musk i deras moskĂ©er. Ursprungligen var det ett Ă€mne extraherat frĂ„n en Himalaya-pellet. DĂ€rför Ă€r det logiskt att parfymen Musc Tonkin frĂ„n Parfum d’Empire verkar vara en sammanfattning av alla dessa symboler. Det Ă€r pĂ„ samma gĂ„ng köttligt, heligt, gammalt, autentiskt men avgjort modernt.

Den gudomliga erotiken i Parfym d’Empires kultdoft

Musk Tonkin blev snabbt en av de mest kĂ€nda parfymerna frĂ„n Parfum d’Empire. Dessutom har den sin frĂ€lsning tack vare sin vĂ„g och originalitet. Musk Tonkin har formen av en chypre och blommasaft dĂ€r mysk Ă€r huvudingrediensen. Det Ă€r en överraskande och uppfriskande doft, sĂ€rskilt ett afrodisiakum. Han gillar att leka med kontraster och visar sig pĂ„ natten eller sol, ljus eller intensiva skift. Först avslöjar Musc Tonkin den sirapiga aspekten av en kanderad frukt associerad med en dammare slöja. DĂ„ Ă€r det honungens krĂ€miga tur att möta ett smĂ€ltande och beroendeframkallande lĂ€der, nĂ€stan som ett «rĂ„tt kött uppvĂ€rmt av nöje». En kram skulle dock inte vara nĂ„got utan hudens smak. För detta har en saltlösning ocksĂ„ tillsatts denna komposition. Slutligen drar den sin elegans frĂ„n en enorm blommig bukett, berusande och oemotstĂ„ndlig, ett slags «erotisk naturförtrollning». Musc Tonkin Ă€r som ett magiskt filter, som om hans ambition var att «Äteransluta sig till den tidlösa traditionen med kĂ€rlekens essenser.»

Leave a Reply